Világ legelső biognómiával foglalkozó blogja

Antalpali természetgyógyász, biognómus blogja

Antalpali természetgyógyász, biognómus blogja

A pszichológia, és a pszichiátria szükségtelenségéről

2016. június 09. - Antalpali

A mai felgyorsult, stresszes világunkban gyakran előfordul, hogy depressziósok, pánikbetegek leszünk, lelki betegségeink támadnak. Ilyenkor sokan pszichológushoz, pszichiáterhez fordulnak, hogy megoldást találjanak vélt problémáikra. Ám előfordulhat, hogy a modern, ám négy fal között élő, korlátolt tudomány szakembere úgy ítéli meg, hogy a hozzá forduló személy veszélyt jelenthet a társadalomra, és úgy véli, hogy a legjobb az ilyen embert elzárva tartani. Ilyen esetekben a pszichoterápia alatt a pszichológus behív két tagbaszakadt betegápolót, az illetőt kényszerzubbonyba teszik, mesterséges gyógyszerekkel leszedálják, elviszik egy elmegyógyintézetbe, ott gondnokság alá helyezik, beteszik egy gumiszobába, és majd kísérleteket végeznek rajta. A mai tudomány elfordult a természettől, és a mentális-lelki betegségeket kegyetlen módszerekkel próbálják gyógyítani. Lobotómia, elektrosokk, hőterápia, vízterápia, gyógyszerezés, vajon ki akar ilyet magának? Persze nem minden esetben fordul elő ez, hogy a pszichológus veszélyesnek ítél meg egy beteget, de akkor is, a terápia csak arra jó, hogy a "szakember" pénzt húzzon le a hozzá forduló betegtől. Igazából a lelki problémákat nagyon könnyű gyógyítani. Egy jó beszélgetés a családdal, egy kiadós séta egy napsütötte mezőn, egy nagy nevetés garantáltan meggyógyít mindenféle lelki nyavalyát, semmi szükség tehát pszichológusra.

Honnan ered az egész pszichológia?

Az ősidőkben, a természethez közel álló ember tudta, hogy hogyan gyógyítsa a lelki betegségeket, a másként gondolkodó embereket be tudták integrálni a társadalomba. Sámánok, jósok lettek a hallucináló embertársainkból.
Ám az ember elfordult a természettől, és szintetikus gyógyszereket, mesterséges szereken alapuló gyógymódokat kezdett alkalmazni az élet minden területén. Ekkor megjelent egy Sigmund Freud nevű orvos, aki kitalálta, hogy azért lelki betegek az emberek, mert kisgyerek korukban szexuálisan elnyomták őket, igazából minden kisgyerek szexuálisan vonzódik a szülőjéhez. Nevetséges nézetek, ez a Freud csak rá akarta erőltetni a saját beteg fantáziáit másokra. A pszichológia csak egy áltudomány.

Milyen lelki betegségek léteznek?

Depresszió, borderline szindróma: Az ilyennek titulált emberek gyakran gondolnak öngyilkosságra, sokszor szomorúak. Az igazság az, hogy csak el vannak kényeztetve, régen nem volt Iphone, meg Playstation, mégse akartak öngyilkosok lenni az emberek. Ha van ilyen ismerősünk, akkor ne törődjünk vele, csak szimulál. Persze, az orvostudomány azzal jön, hogy ezek igazából testi betegségek is, az agy neurotranszmitterjeinek, a dopaminnak, szerotoninnak, noradrenalinnak zavarai okozzák, de kérem, az agy nem olyan szerv, mint a láb, hogy levágjuk, és nem lehet vele járni többet, mindenki be tudja szabályozni a saját gondolatait.

paranoia: Sokan úgy gondolják, hogy az üldözési mánia kényszerképzeteken alapul, ám ez nem igaz. Vegyük mondjuk az én példámat. Rólam köztudott, hogy oltásellenző, gyógyszerellenes tevékenységet végzek. Emiatt a gyógyszeripar igen durván rámszállt. Rendszeresen követnek az utcán, megfigyelnek az otthonomban a számítógépemen keresztül, ügynököket állítanak rám. Gyakran előfordul, hogy az emberek kinevetnek, amikor az utcán megyek, beszélgetnek a hátam mögött, ezek mind a gyógyszeripar beépített bérencei. Volt olyan, hogy az utcán láttam egymás után három piros autót, azokat is az én követésemre állították rám. Egyértelmű jeleket látok arra, hogy a gyógyszermaffia üldöz engem. Ma reggel például a zöldségesboltban a pénztároscsaj elejtette a visszajárót, alig bírtam összeszedni a földről, ezt azért csinálta, mert lefizették, hogy engem bosszantson. Már azt is tudom, hogy lehallgató és nyomkövető készülékeket telepítettek a bőröm alá, érzem, hogy viszket. Ezeket, amikor elmondom másoknak, kinevetnek, üldözési mániásnak neveznek, de közben ez mind igaz, csak más emberek tapasztalatlanok, nem veszik észre a jeleket, de később majd be fogják látni ők is, hogy igazam van.

Skizofrénia: A skizofrének csak olyan emberek, akik másképp látják a világot, ám a modern orvostudomány elképzeléseibe ez nem fér bele, ezért megkülönböztetik őket. Én például nem vagyok skizofrén, de meggyanúsítottak ezzel, ugyanis született biognómusként én közeli kapcsolatot ápolok a szellemvilággal. Rendszeresen kommunikálok szellemekkel, látom őket, hallom, ahogy beszélnek hozzám. Volt olyan, hogy a boltba bementem, és megnéztem egy E-számokkal dúsított ketchupot, és hallottam, hogy a szellem azt mondja nekem, hogy "ne idd meg, méreg van benne!". Innen szoktam tudni, hogy mely adalékanyagok a mérgezők. De olyan is volt, hogy egy hang arra biztatott, hogy tegyek arzént a biognóm webshopom termékeibe, de természetesen nem tettem meg. Elismerem, a szellemek azért idegesítőek tudnak lenni, van, hogy azt mondják nekem, hogy öljek meg valakit, vagy ugorjak le a háztetőről, ezek rossz szellemek. Gyakran annyira sokan beszélnek egyszerre, hogy nem tudok koncentrálni, napokig nem alszom. De van, hogy hasznukat veszem, sokszor figyelmeztetnek arra, hogy mikor vagyok megfigyelve, melyik járókelő a gyógyszeripar beépített embere.

Láthatjuk tehát, hogy a pszichológia és a pszichiátria szükségtelen. Rengeteg művész, tudós volt már mentális betegnek címezve, mégis elengedhetetlen tagjai voltak a társadalmunknak. A gyógykezelés csak elzárja a társadalomtól a kreatív embereket. Amióta például bezárt az OPNI, rengeteg alkotó elme került vissza a társadalomba. Alternatív gyógyítók, természetgyógyászok, tényfeltáró újságírók, oltásellenesek, chemtrail-hívők, már mind a magyar társadalmat gazdagítják! Sajnos olyan hírek járnak, hogy újra lesz OPNI, ezért jómagam, és rengeteg vásárlómmal, hívemmel bekerülhetek oda.

A bejegyzés trackback címe:

https://antalpali.blog.hu/api/trackback/id/tr748795104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása