Világ legelső biognómiával foglalkozó blogja

Antalpali természetgyógyász, biognómus blogja

Antalpali természetgyógyász, biognómus blogja

Az orvostudomány ártalmas módszerei: a röngtensugárzás, és az ólom

2016. április 30. - Antalpali

Röntgensugárzás

Aki volt már baleseti, fogászati röngtenen, vagy tüdőszűrésen, (én nem voltam, nem szoktam orvoshoz járni) az észrevehette, hogy a röntgenfelvétel ideje alatt az orvosok elhagyják a helységet. Nos kérdezem én, ha a röntgensugárzás annyira hasznos a gyógyításban, akkor miért kell elhagyni a termet? Az orvosok naponta tucatjával teszik ki a pácienseket ennek a sugárzásnak, érdekes módon ők maguk már nem kérnek belőle! Innen is látni, hogy az orvostudomány gyakran a betegeken kísérletezik. Olyan káros anyagokat juttatnak az emberek szervezetébe, amikből már ők maguk sem kérnek! Elég csak a kemoterápiára gondolni, arról tudjuk, hogy az onkológusok 90 százaléka visszautasítaná a kemoterápiás kezelést, ha nekik maguknak lenne rákjuk. Ugyanez a helyzet a röntgensugárzással, az orvosok 100%-a visszautasítaná a röntgenfelvételek készítését, ha saját maguknak lenne csonttörésük. A röntgensugárzás bizonyítottan káros! "1895-ben Thomas Edison a röntgensugárzás hatására fluoreszkáló anyagokat vizsgált, és azt találta, hogy a kalcium-volframát a leghatékonyabb ilyen anyag. 1896 márciusa körül a fluoroscope, amit kifejlesztett, az orvosi röntgenvizsgálatok szabványává vált. Mégis abbahagyta kísérleteit 1903 körül, Clarence Madison Dally nevű üvegfúvójának halála után. Dally a röntgencsöveket a saját kezein próbálta ki, és olyan komoly rákot kapott, hogy mindkét kezét amputálták, hogy az életét megmentsék

Tessék! Régen még Thomas Edison is meghátrált a röntgensugárzás alkalmazásától! Olyan komoly rákot okoz, hogy egy asszisztensének életébe került! És kérdezem én, miért tennénk ki magunkat ennek a veszélyes sugárzásnak?

A megoldás: ha eltörtük valamelyik csontunkat, ne menjünk orvoshoz, mert azok csak úgyis megröntgeneznének, maradjunk inkább otthon, pihentessük a végtagot, tegyünk rá kamillavizes borogatást, vásároljunk valami csonterősítőt a webshopomból. Tüdőszűrésre meg ne is menjünk egyáltalán! Vagy ha mégis orvoshoz fordulunk, tartózkodjunk a röntgenfelvételtől!

Ólom

A röntgenezések során az orvosok ólmot tartalmazó köpenyt teríthetnek ránk, a rendelő ajtaja is tartalmaz ólmot. Így bizonyos védelmet nyújtanak a káros sugarak ellen. De nézzük csak meg, mi is az ólom egyáltalán! Nehézfém, ami mérgező. Mondjuk az is a tudomány hazugsága, hogy léteznek nehézfémek, mindegyik fém nehéz! Egyszer a lábamra ejtettem egy köteg rézkábelt, hát meg is éreztem a nehézségét!

Ólmot használnak például az akkumulátorokban, és lövedékekben! Megint egy példa arra, hogy olyan anyagot alkalmaznak gyógyászatban, ami emberi életek kioltására alkalmas!!! A gonosz pecacucc gyártó cégek is tesznek ólmot az úszókba, így horgászás közben szennyezzük a környezetet! "Az ólom és a vegyületei is mérgezőek, idegrendszeri károsodást és agyi elváltozásokat okoz. A mérgezést fokozza, hogy nem ürül ki a szervezetből, kumulálódik." Tessék! Az ólom mérgező! 

Nézzük csak meg, miből is áll az ólom atomja. Tartalmaz 82 protont, és izotóptól függetlenül 124-125-126 neutront. Ugye tudjuk még mi tartalmaz neutront? Hát a neutronbomba! A neutron ugyanis képes arra, hogy atommaghasadást, láncreakciót idézzen elő! Javaslom, kerüljük az ólom használatát a hétköznapokban, ha nem szeretnénk egy spontán láncreakciót. Ha vannak horgász ismerőseink, avagy mi magunk is horgászunk, akkor ólom helyett használjunk más fémeket, mondjuk vasat, cinket, azok ugyanis megtalálhatóak az emberi szervezetben is.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://antalpali.blog.hu/api/trackback/id/tr618674414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása