Világ legelső biognómiával foglalkozó blogja

Antalpali természetgyógyász, biognómus blogja

Antalpali természetgyógyász, biognómus blogja

Néhány veszélyes adalékanyag az élelmiszerekben

2016. április 28. - Antalpali

Amit tudnod kell

Gondolom senkinek se mondok újdonságokat, hogy az élelmiszergyártók folyamatosan bombáznak minket mindenféle káros vegyszerrel, amik mutagének, rákkeltőek, szintetikusak, egészségtelenek. Elég csak ránéznünk egy bolti kaja csomagolására, és azt látjuk, hogy tele van E-számokkal, amikről tudni kell, hogy rákkeltőek.

Ebben a bejegyzésemben ki fogok elemezni néhány E-számot, ugyanis én munkám során sokat böngészem a netet, és mindig találok mérgeket.

Víz

Kezdjük a vízzel. Az élelmiszeripar már évszázadok óta alkalmazza ezt a mérgező vegyületet. Elég csak megnézni a képletét: dihidrogén-oxid, vegyszer, tehát mérgező. Két hidrogénből, és egy oxigénből áll. Hidrogén E-száma: E949 Oxigén E-száma: E948
A vízről tudni kell, hogy irritáló anyag, tüdőbe kerülve köhögésrohamokat okoz. Nagy mennyiségben, ha alámerülünk, és ott maradunk öt percig, akkor meggátolja az embert a légzésben, halált okoz!!! Az élelmiszergyártók mégis tonnaszám alkalmaznak vizet a kotyvasztásuk során! Nézzük meg a hidrogént, milyen vegyület is ez. Ugye tudjuk még hol alkalmaznak hidrogént? Hát a hidrogénbombában! Az emberiség egyik legpusztítóbb fegyverének alapanyagát teszik bele ebbe a vegyületbe! Gondolom mondanom sem kell, hogy kerüljünk minden olyan terméket, ami vizet tartalmaz. Természetes folyadékszükségletünket pótoljuk inkább gyümölcslevekből, a webshopomból vásárolt termékekből.

E 300, Aszkorbinsav

Na, kezdjük ott, hogy sav. Megborítja a szervezet természetes sav-lúg egyensúlyát, fogyasztása után méregtelenítő kúra ajánlott. A savakról tudjuk, hogy maró hatásúak, gondoljunk csak a sósavra, meg a kénsavra, ugye nem szeretnénk, ha maró hatású anyag kerülne a szervezetünkbe. Emlékezzünk mondjuk a Nyolcadik utas a halál 4-be, hogy az alieneknek is savas volt a vérük, és kimarták az űrhajónak a padlózatát.

E954 Nátruim-klorid

Ez a vegyület rákkeltő, szintetikus tartósítószer, mérgező klórgázt tartalmaz. Megtévesztésként Sodyum-chloride névvel is fut.  A klórt biológiai fegyverként használták az első világháborúban, és most az élelmiszeripari cégek ezzel tartósítják élelmiszereinket. Ha utánanézünk a klórnak, akkor láthatjuk, hogy ionja negatív töltésű, kivonja tehát a szervezet pozitív energiáit, és megtelít minket negatív energiákkal. Medencék fertőtlenitésére is használják, szintetikus mivolta miatt kiirt minden élő szervezetet, ezért csípi a szemünket a klóros víz, amikor úszni megyünk. Használatát kerüljük, tartósításhoz használjunk természetes konyhasót, tengeri sót.

 

E949
E949
E949
E949
E949
E949

A bejegyzés trackback címe:

https://antalpali.blog.hu/api/trackback/id/tr198670552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása