Amit tudnod kell
Gondolom senkinek se mondok újdonságokat, hogy az élelmiszergyártók folyamatosan bombáznak minket mindenféle káros vegyszerrel, amik mutagének, rákkeltőek, szintetikusak, egészségtelenek. Elég csak ránéznünk egy bolti kaja csomagolására, és azt látjuk, hogy tele van E-számokkal, amikről tudni kell, hogy rákkeltőek.
Ebben a bejegyzésemben ki fogok elemezni néhány E-számot, ugyanis én munkám során sokat böngészem a netet, és mindig találok mérgeket.
Víz
Kezdjük a vízzel. Az élelmiszeripar már évszázadok óta alkalmazza ezt a mérgező vegyületet. Elég csak megnézni a képletét: dihidrogén-oxid, vegyszer, tehát mérgező. Két hidrogénből, és egy oxigénből áll. Hidrogén E-száma: E949 Oxigén E-száma: E948
A vízről tudni kell, hogy irritáló anyag, tüdőbe kerülve köhögésrohamokat okoz. Nagy mennyiségben, ha alámerülünk, és ott maradunk öt percig, akkor meggátolja az embert a légzésben, halált okoz!!! Az élelmiszergyártók mégis tonnaszám alkalmaznak vizet a kotyvasztásuk során! Nézzük meg a hidrogént, milyen vegyület is ez. Ugye tudjuk még hol alkalmaznak hidrogént? Hát a hidrogénbombában! Az emberiség egyik legpusztítóbb fegyverének alapanyagát teszik bele ebbe a vegyületbe! Gondolom mondanom sem kell, hogy kerüljünk minden olyan terméket, ami vizet tartalmaz. Természetes folyadékszükségletünket pótoljuk inkább gyümölcslevekből, a webshopomból vásárolt termékekből.
E 300, Aszkorbinsav
Na, kezdjük ott, hogy sav. Megborítja a szervezet természetes sav-lúg egyensúlyát, fogyasztása után méregtelenítő kúra ajánlott. A savakról tudjuk, hogy maró hatásúak, gondoljunk csak a sósavra, meg a kénsavra, ugye nem szeretnénk, ha maró hatású anyag kerülne a szervezetünkbe. Emlékezzünk mondjuk a Nyolcadik utas a halál 4-be, hogy az alieneknek is savas volt a vérük, és kimarták az űrhajónak a padlózatát.
E954 Nátruim-klorid
Ez a vegyület rákkeltő, szintetikus tartósítószer, mérgező klórgázt tartalmaz. Megtévesztésként Sodyum-chloride névvel is fut. A klórt biológiai fegyverként használták az első világháborúban, és most az élelmiszeripari cégek ezzel tartósítják élelmiszereinket. Ha utánanézünk a klórnak, akkor láthatjuk, hogy ionja negatív töltésű, kivonja tehát a szervezet pozitív energiáit, és megtelít minket negatív energiákkal. Medencék fertőtlenitésére is használják, szintetikus mivolta miatt kiirt minden élő szervezetet, ezért csípi a szemünket a klóros víz, amikor úszni megyünk. Használatát kerüljük, tartósításhoz használjunk természetes konyhasót, tengeri sót.