Világ legelső biognómiával foglalkozó blogja

Antalpali természetgyógyász, biognómus blogja

Antalpali természetgyógyász, biognómus blogja

A GMO, és a műtrágyázás káros hatásairól

2016. május 15. - Antalpali

Az ipari forradalom előtt a természet tökéletes harmóniában élt önmagával. Az volt az igazi Aranykor. Nem szennyezték gyárkémények a légkört, nem járták traktorok a földeket, hogy kemikáliákkal mocskolják a környezetet. Nem volt éhezés, nem léteztek betegségek, akkoriban nem volt szükség se védőoltásra, se permetezésre, se műtrágya használatára, Földanya ellátta az emberiséget minden jóval. Ám a technika fejlődésével az ember elkezdte megbontani az univerzum harmóniáját, és ez az állapot mára már fokozottan romlik. Ott tartunk már, hogy a boltban nem lehet már semmiféle élelmiszert kapni, ami ne lenne tele mérgező vegyianyagokkal. Majdnem minden növény amit eszünk, az már nem úgy növekedett, hogy a Föld bioenergiái éltették, hanem ádáz kemikáliák keltették életre. Ebben a cikkemben bemutatom, hogy az emberiség milyen ártalmas módszereket használ arra, hogy nagyobb termelékenységet érjen el a mezőgazdaságban, elpusztítva lassan élővilágunkat.

A GMO

Isten úgy teremtette meg a növényeket, hogy génjeik tökéletes szerkezetűek legyenek. A természetben nincsenek genetikai mutációk, a növények harmonikusan kiszolgálják a növényevők igényeit, majd trágya formájában visszaadják magukat az örök körforgásnak. Ám a tudósok a cégek megbízásából, nagyobb profit reményében mindenféle kísérleteket végeznek a növényeken, és megváltoztatják azoknak génjeit, GMO-kat (Genetically Modified Organisms), tehát genetikailag módosított élőlényeket állítanak elő. Mihelyst egy tudós megbuherálja egy növény génjeit, az onnantól kezdve rákkeltővé válik, és halálos méreg lesz!
A GMO-s növényekről még tudni kell, hogy fotoszintetizálnak, oxigént, és egy glükóz nevű cukrot állítanak elő. Tudjuk ugye, hogy minden ami szintetikus az rákkeltő, meg mérgező, meg hiperaktivitást okoz, tehát a tudósok rábírják a növényeket arra, hogy természetellenesen vegyi anyagokat szintetizáljanak. Nézzük meg a növények által előállított glükóz kémiai nevét: 6-(hidroximetil)oxán-2,3,4,5-tetrol VAGY (2R,3R,4S,5R,6R)-6-(hidroximetil)
tetrahidro-2H-pirán-2,3,4,5-tetraol.
Elképesztő! A génmódosított növények ilyen kimondhatatlan nevű vegyületet állítanak elő! A glükóz ráadásul egy cukor, a cukor pedig cukorbetegséget okoz! Ne vásároljunk tehát GMO-s élelmiszereket! 
A tudósok azt mondják, hogy a GMO nem káros, azzal védekeznek, hogy a természetben is vannak mutációk, ennek köszönhető az evolúció ténye, meg baktériumok is képesek kicserélni egymással a géneket, másrészt szerintük az emberiség már a civilizáció kezdete óta GMO-zik, ugyanis a keresztezés, és a fajnemesítés is megváltoztatja egy adott élőlény génállományát. Ez azonban megtévesztés, a mutánsok azok mind rosszak, meg veszélyesek, gondoljunk csak az X-menben, meg a Resident Evilben lévő mutánsokra.

A műtrágyákról

Amikor még kisgyerek voltam, akkor a nagyapám egyszer elvitt engem a kulapusztai TSZ-be. Ott a traktorosok megmutatták nekem, hogy milyen műtrágyákat használnak; Ammónium-nitrátot, és kálium-nitrátot. Akkoriban nem sejtettem, hogy miért is rossz ez. Biognómus-hatóanyag elemző pályafutásom során utánanéztem ennek a két vegyületnek, és megtanultam, hogy ezeket a vegyületeket robbanószer gyártásra is fel lehet használni! Sőt, ezek a vegyületek már önmagukban robbanásveszélyesek! Tehát a műtrágyával kezelt gabonával könnyen előfordulhat, hogy felrobbanhat őrölés közben! A műtrágya segítségével megnövesztett gabona, és az abból készült liszt pedig szintén robbanásveszélyes, ha az ilyen lisztből készült kenyértésztát kemencébe tesszük, felrobbanthatja az egész pékséget!

Nézzük meg, milyen veszélyes anyagokat tartalmaznak a műtrágyák! Az ammónium nitrátban van ammónia, ami büdös, irritáló hatású. Tartalmaz nitrogént, ami egy mérgező gáz, búvároknál a vérbe kerülő nitrogén keszonbetegséget okoz. A nitrogén pedig megtalálható a ciánkáliban is, ugye tudjuk hol használtak még ciánkálit? Hát a második világháborúban a nácik azzal működtették a gázkamrákat! Az ammónium-nitrát tehát egy halálos méreg!

A kálium-nitrát pedig káliumot tartalmaz. Emlékszem, amikor iskolás voltam, akkor a kémiatanár elvégzett egy kísérletet, káliumot tett vízbe, ami elkezdett össze-vissza sisteregni, meg pukkant is, majdnem összecsináltam magam! Nem csoda, hogy robbanószer készülhet káliumból!

Megoldás: kerüljük a műtrágyák használatát! Ha van gyógynövénykertünk, használjunk inkább valódi, szerves trágyákat, abból még ehetünk is, mert csakis természetes anyagokból állnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://antalpali.blog.hu/api/trackback/id/tr598718518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása