Világ legelső biognómiával foglalkozó blogja

Antalpali természetgyógyász, biognómus blogja

Antalpali természetgyógyász, biognómus blogja

Ajánlott olvasmány - Dr. Lenkei Gábor: Cenzúrázott egészség

2016. augusztus 05. - Antalpali

Nemrég kezembe került kedves kollégámnak, Dr. Lenkei Gábornak Cenzúrázott egészség című könyve. Nagyon tetszett, melegen tudom ajánlani minden kedves olvasómnak. A könyv alaptézise nagyon egyszerű: az orvostudomány nem ismeri el a vitaminok gyógyító hatását, és a betegségeket a profit érdekében saját maguk által előállított mesterséges gyógyszerekkel kezelik, amik nem gyógyítanak, csak a tüneteket enyhítik. Valójában a vitaminok elegendőek lennének arra, hogy a legtöbb betegséget meggyógyítsák, de ez el van titkolva az emberiség elől.

Nos, ezt tudtuk eddig is, ez a tézis sok újdonságot nem mond, legalább is számomra. Ám egy biognómiában járatlan ember számára hiánypótló alapmű lehet Dr. Lenkei könyve. Kedvcsinálóként összefoglalom a mű tartalmát, és kiegészítem saját gondolataimmal.

"Egy embernek - normálisan - élete végéig alapvetően egészségesnek kellene maradnia. Az elfogadható az lenne, ha a nagyon idős emberek (úgy száz év körül, vagy afelett) természetes halállal halnának meg."

"Például az ember évszázadokon át hiába kereste egy gyilkos kór, a skorbut okát. Tengerészbetegségnek hívták. Sok százezer ember halt meg skorbutban a hosszú hajóutak során. Mindenféle titokzatos okok után kutattak. Nem találtak. Nem csoda, hiszen a válasz túl egyszerű volt. Nem valami okozza! VALAMINEK A HIÁNYA OKOZZA! Ami hiányzott, az a C-vitamin. Vitaminhiányban meg lehet halni!"

"Az emberiséget fenyegető, gyötrő leggyakoribb betegségeket VALAMINEK A HIÁNYA OKOZZA! Ezek a skorbuthoz hasonlóan HIÁNYBETEGSÉGEK (...) Ha nincs hiány, nincs betegség!"

Sokan azt hiszik, hogy mikroorganizmusok, genetikai rendellenességek is okoznak betegségeket, most már jó tudni, hogy csak a vitaminhiány tehet róla.

Dr. Lenkei gyakran idéz egy bizonyos Dr. Matthias Rath-tól

"Én a szív- és érrendszeri betegségek okainak hagyományos kutatásával kezdtem. Akkoriban úgy gondoltuk, hogy a magas koleszterinszint a szívroham és az agyvérzés legfőbb oka. Az orvosoknak - a koleszterinszintcsökkentő gyógyszerek gyártóinak hatására - azt mondták, hogy a magas koleszterinszint károsítja az érfalakat, ezáltal azok megvastagodnak, és végül elzáródnak, s ennek következménye a szívroham és az agyvérzés. Ma már tudjuk, hogy ez nem volt több, mint a gyógyszeripar egyik marketingötlete. Ha a magas koleszterinszint károsítaná az érfalakat, annak ezt mindenütt meg kellene tennie az érrendszer egészén. Ez a rendszer így mindenütt elzáródna, nem csak a szívben vagy az agyban. Más szavakkal, ki kellene alakulnia orrinfarktusnak, fül-, térd-, könyök- és ujjinfarktusnak, vagy a test bármely más szerve infarktusos megbetegedésének is. Nyilvánvaló azonban, hogy nem ez a helyzet."

Hát én eddig úgy tudtam, hogy a koleszterin miatt máshol is kialakulhatnak plakkok, érelmeszesedés is létrejöhet, az erek elzáródhatnak a nyaki ütőérben, vesében, lábakban is. De jó tudni most már az igazságot.

"Ezután felfigyeltem arra, hogy a szív- és érrendszeri betegségek lényegében ismeretlenek az állatok között, miközben az embereknél ez a vezető halálok. A következő felfedezés áttörést jelentett a természetes egészség terén az egész világon: az állatok saját testükben maguk állítják elő a C-vitamint (...) Az állatok azért kapnak igen ritkán szívrohamot, mert testükben elegendő mennyiségben állítanak elő C-vitamint."

Na, ennél a résznél felszaladt a szemöldököm, mert én úgy tudom, hogy vannak olyan állatok, amik nem tudnak C-vitamint előállítani, és kívülről kell bevinni nekik is, mint az embereknek. De később a könyvben a következő sorokba botlottam:

"A Földön alig néhány élőlény számára számít vitaminnak a C-vitamin. A tengerimalac, a gyümölcsdenevér, a füsti fecske, és az ember ilyenek. Nem képesek előállítani a testükben ezt a létfontosságú anyagot. Egy kutya például sosem lesz skorbutos. Nincs szüksége C-vitaminra, mert a szervezete annyit állít elő, amennyi szükséges."

Itt megnyugodtam, látszik, hogy jól megszerkesztett könyvről van szó, ha először elfelejt leírni valamit Dr. Lenkei utána mégis eszébe jut.

"Többszörösen bebizonyosodott, hogy gyakorlatilag minden vírus működése részlegesen, vagy teljesen blokkolható természetes terápiák használatával. Például C-vitaminnal. Már 1990-ben megjelent az Egyesült Államokban egy fontos tanulmány, amely kimutatta, hogy egy nagy adag C-vitaminnal a HIV vírus szaporodása (az AIDS kórokozója) 99,9%-ban gyógyítható"

Hogy ez még eddig senkinek se jutott eszébe! Nem is értem miért használ az orvostudomány retrovírus-, integráz-, proteáz- inhibitorokat a HIV ellen. Mikor ott a C-vitamin.

"A 20. században a gyógyszeripart azzal a céllal alakították ki és szervezték meg, hogy ellenőrzést gyakoroljon a világ egészségügyi ellátó rendszerei fölött, s ennek révén következetesen szabadalmaztatott, és ezért nyereséget ígérő szintetikus gyógyszerekkel helyettesítette a természetes, nem szabadalmaztatható gyógymódokat."

"Bármilyen betegség megelőzése, vagy felszámolása jelentősen csökkenti, vagy akár teljes egészében meg is szünteti a gyógyszerek piacát. Ezért a gyógyszeripari vállalatok következetesen dolgoznak a betegségek megelőzése és felszámolása ellen."

Ja, így már értem.

Arra is kitér a könyv, hogy a vitaminokat nem lehet túladagolni, az is csak egy orvosi hazugság:

"Állítólag: A zsírban oldódó vitaminok veszélyesek lehetnek, mert felhalmozódva mérgezést okozhatnak. Ez is jó trükk. Hihetőnek tűnik. Ügyes propagandafogás. Még az orvosok többsége is őszintén hiszi, hogy ez igaz. Ezt tanították nekik. Bizonyítékokat ugyan nem mutattak, de tanagyag volt. (...) Valójában nem rendelkeznek bizonyítékokkal a nagy adagok mérgező hatásáról. (...) Aggodalomra tehát csak akkor van ok, ha nem szedünk elegendő étrend-kiegészítőt és nem kiegyensúlyozott az egyes elemek aránya."

Egész eddig úgy véltem, hogy a vitamin túladagolásra könnyű bizonyítékot találni, állatkísérletek során túladagoltak állatokat, amíg meg nem haltak, és önkéntes embereket is túladagoltak, amíg betegek nem lettek. De ez nyilvánvalóan hazugság. Volt egy Xavier Mertz nevű sarkkutató, aki A-vitamin túladagolásba halt bele, mert megette az egyik szánhúzókutyája máját. De biztos csak skorbutot kapott ő is a sarkvidéki hidegben.

Dr. Lenkei elmondása szerint orvosként tanult, és tevékenykedett, ám kiábrándult az orvostudományból. A könyvet olvasva nekem megfordult a fejemben, hogy már jó sokat felejtett a tanulmányai óta, de ez korántsem baj, mert az orvosokról úgyis tudjuk, hogy orv dolgokat művelnek, Lenkei igazából jó útra tért:

"Az egyik legkártékonyabb hatás, amit sikerült kiváltani az, hogy maguk az orvosok is elfogadják, hogy léteznek meg nem gyógyítható, "csak kezelhető", "csak egyensúlyban tartható", egész életet át kezelendő betegségek. Ilyenek például a cukorbetegség, magas vérnyomás, érelmeszesedés és sok más krónikus betegség. A gyógyszeriparnak sikerült elfogadtatnia, és az orvostudománynak sikerült elfogadnia olyan kategóriát, amit egyetlen más szakmától sem fogadnánk el. "Nem lehet megoldani""

Itt nyilván már elfelejtette, hogy többféle cukorbetegség létezik, az egyes és kettes típusú cukorbetegségek között vannak különbségek. Az egyes típusú cukorbetegségnél ott elpusztulnak a hasnyálmirigy bizonyos sejtjei, ezért az nem termel inzulint, a betegnek saját magának kell pótolnia. De vitaminokkal ez is biztos gyógyítható lenne, azok még az inzulint is helyettesítik, meg a hasnyálmirigyet is regenerálják.

Sokmindenről felvilágosítja a Cenzúrázott egészség az orvostudományban járatlan olvasót, de mégis, mit kezdjünk a kapott tudással? Szerencsére Dr. Lenkei van olyan jó fej, és felkínálja nekünk a megoldást: neki saját vitamin, és egyéb táplálékkiegészítő értékesítésével foglalkozó üzletlánca van, ahonnan potom pénzért beszerezhetjük a mindent gyógyító vitaminokat, a könyvet is meg lehet vásárolni ezekben a boltokban. A Cenzúrázott egészség végén is van egy hirdetés, ami vitamin vásárlásra buzdít Dr. Lenkei üzletéből. Így nem kell hát sokat gondolkodnunk, hogy miképpen óvjuk meg egészségünket, a könyv tudatos ügyféllé változtat bennünket. Fogtam magam én is, felvettem Dr. Lenkeivel a kapcsolatot, üzletet kötöttünk, és már nálam is meg lehet az életmentő vitaminokat vásárolni.
Ne habozzanak hát, kedves olvasóim, vásároljanak sok vitamint, meg tényfeltáró könyveket, így támogatják a tudományt is, Dr. Lenkei ugyanis egy valódi tudós azaz szcientológus.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://antalpali.blog.hu/api/trackback/id/tr158944796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása