Világ legelső biognómiával foglalkozó blogja

Antalpali természetgyógyász, biognómus blogja

Antalpali természetgyógyász, biognómus blogja

Alternatív horoszkóp

2016. május 06. - Antalpali

Mindannyian hiszünk a horoszkópban. Reggelente izgatottan nyitjuk ki a napilapot, hogy megtudjuk, mi vár ma ránk. Párkapcsolatainkat aszerint alakítjuk, hogy a szívünk választottjának csillagjegye összeillik-e a mienkével. Mindannyian ismerünk bikákat, rákokat, oroszlánokat. Ám egyikünk sem hallott olyat, hogy valaki Göncölszekér, Orion, vagy Tábla-hegy lenne. Pedig ilyen csillagképek is vannak ám! Mi lehet ennek az oka? Az igazság az, hogy a nagy horoszkópgyártó cégek, mint a Bien.hu, az Astronet.hu, és az Nlcafé el akarják titkolni előlünk a többi csillagjegy pozitív hatásait. Mára már a horoszkóp-ipar fejesei szövetséget alkottak, és kisajátították maguknak az állatövi csillagképeket, és csakis kizárólag azoknak a hatásáról számolnak be. Az is titokban van tartva, hogy a Rák csillagképben születettek sokkal nagyobb eséllyel kapnak rákot.

De mi is az az Állatöv, és miért azt használjuk?

A Föld bolygóról nézve úgy látjuk, hogy a Nap egy rögzített vonalon halad végig az égen, ezt hívjuk ekliptikának. A Nap egy év alatt tesz meg egy teljes kört az égen, ez idő alatt érinti a horoszkópokban használt csillagképeket. Az ekliptikától kb. harminc fokra alul, és felül lévő sávot hívjuk Állatövnek, más néven Zodikákusnak. Ám az ekliptika érinti a Skorpió és a Nyilas csillagkép között található Kígyótartó csillagképet is, mégsem használjuk a horoszkópokban! Újabb bizonyíték arra, hogy a horoszkóp-maffia eltitkol előttünk bizonyos hatásokat! Az a kérdés is felmerült bennem, hogy attól még, hogy a mi perspektívából nézve a nap áthalad bizonyos csillagképeken, miért kéne diszkriminálni a többi csillagképet? Nekik is van hatásuk! Például amikor a Sas-csillagkép együtt állt a Mikroszkóppal, akkor Sas József lett a Mikroszkóp színpad igazgatója.

A bolygók hatásairól

Horoszkópunk olvasása közben találkozhatunk olyannal, hogy "Nap május elején az ég tetején jár, két másik bolygóval együtt" vagy "a Mars a Nyilas jegyében látható". Ez is azért van, mert a mi szemszögünkből nézve úgy látjuk, hogy a Naprendszer bolygói, és a Hold is az állatövi csillagképekben járnak. Igazat szólva nem csak a bolygók, hanem a műholdak is be szoktak lépni a csillagképekbe. Ha sötétedés után az égre nézünk, láthatjuk, hogy olykor-olykor műholdak cikáznak át az égen, úgy néznek ki, mintha nagy sebességű csillagok lennének. Érdekes módon mégsem olvasunk olyat a horoszkópokban, hogy "ma este az Iridium 45-ös műhold a bika jegyébe lép". Ez azért van, mert a műholdgyártó cégek lefizették a horoszkópgyártó társaságokat, hogy ne tudódjanak ki az egyes műholdak ártalmas asztrológiai hatásai.

Mi a megoldás?

Úgy döntöttem, hogy szembeszegülök a horoszkóp-lobbival, és megalkotom a saját horoszkópomat. Így végre szembesülhetünk az eltitkolt csillagképek mágikus erejével is. Lássuk hát!

Nagy Kutya (Április 1.- április 30.)
Az Ön fajtáját gyakran megtalálhatjuk a tőzsdéken, és különböző bűnszövetkezetekben. Vigyázzon ám, ha ilyen életmódot folytat, könnyen a víz alatt találhatja magát, betonpapuccsal a lábán!

Páva (Szeptember 32.- szeptember 31.)
Önt barátai úgy ismerik, mint aki férfi létére szereti sminkelni magát, haja úgy van zselézve, mint a partvis, drága ruhákat hord... Nézzen már magára! Ön olyan, mint egy kis buzi! Legyen férfi! Magának igazán jót tenne, ha visszaállítanák a sorkatonaságot.

Kaméleon (December mínusz 5. - December 0.)
Nehezen kiismerhető a környezete számára. Gyakran különböző színt mutat másoknak, néha azonban csak úgy beleolvad a környezetébe, észre se lehet venni. Szívesen öltögeti a nyelvét a távoli lehetőségek felé. 


Ökörhajcsár (Január 8. - Január 9.)
Ön egy vezéregyéniség. Alkalmazottai azonban gyakran panaszkodnak önre, hogy nem veszi őket emberszámba, gyakran durván bánik velük. Vegyen vissza! Lazuljon! Menjen el nyaralni!

Szextáns (Február 14. - Február 15.)
Ön egy igazi lepedőakrobata. Halmozza az élvezeteket, gyakran váltogatja partnereit, újabb, és újabb párkapcsolatokba lovalja be magát. Ám ha nem vigyáz, könnyen elkaphat egy nemi betegséget! Ha ez megtörténik önnel, keressen fel engem, én meggyógyítom!

Nyúl (október 5. - szeptember 5.)
Nem egy vállalkozó típus. Elfut minden kihívás elől, mihelyst egy lehetőséget lát, inkább megfutamodik, és elbújik a legközelebbi bokorban. Szedje össze magát! Bátraké a szerencse! Ma este az ERBS műhold behatol a csillagjegyébe, ez jót jelent, használja ki!

Távcső (február 3. - február 31.)
Maga állandóan csak a távoli lehetőségeket szemléli, ám egyáltalán nem néz a lába elé, nem törődik a közeli barátaival. Javaslok önnek egy szemléletváltást!


Oltár (március 15. - október 23.)
Narcisztikus típus. Elvárja, hogy
mindenki állandóan körülrajongja. Egoista, azt is szívesen venné, ha áldozatokat hoznának önért. Ám tudja meg, a világ nem csak maga körül forog!

Aranyhal (Július 5. - Július 5.)
Ön egy főnyeremény! Mindenki csak önt szeretné kifogni magának! Ám ez azzal jár, hogy kényszerű helyzetbe kerül. Ilyenkor nem tehet mást, csak annyit, hogy mások kívánságait teljesíti. Vigyázzon, hogy kikkel lép kapcsolatba!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://antalpali.blog.hu/api/trackback/id/tr1008689182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása