Világ legelső biognómiával foglalkozó blogja

Antalpali természetgyógyász, biognómus blogja

Antalpali természetgyógyász, biognómus blogja

A rák kialakulása, és gyógymódjai

2016. május 02. - Antalpali

Már az ókori egyiptomiak, és a görögök is ismerték az emberiség egyik leghalálosabb betegségét, a rákot. Hippokratész, akit az orvostudomány atyjaként ismerünk, úgy gondolta, hogy a rák mögött a négy testnedv egyikének, a fekete epe felszaporodása állhat. A gyógyítás szerinte is csak csonkolással, kivágással lehetséges, bár emellett javasolta a mézes, a gyantás és a gyógynövényes kúrákat is. Maga az elnevezés is tőle származik, a jóindulatú daganatot onkosznak, azaz duzzanatnak hívta, míg a rosszindulatút karcinosznak, azaz ráknak nevezte. Nagyon fontos lesz megemlítenem a cikkeimben az ókorban élt orvosok gyógymódjait, mert akkoriban az orvostudomány sokkal fejlettebb volt, mint ma, mert nem használtak szintetikus szereket a gyógyításhoz, ellenben a mai sarlatánokkal. Másik ok, hogy régi dolgokra hivatkozom, az, hogy így jobban el tudom adni a termékeimet, mert régen minden jobb volt.

Mi a rák, és mi okozza?

Azt az állapotot nevezzük ráknak, amikor egy bizonyos testi sejt olyan mértékben kezd el osztódni, és szorzódni, hogy veszélyezteti annak a szervnek a működését, ahol megtörténik a korlátlan sejtosztódás. Többféle oka is lehet a ráknak. Az egyik ok a stressz. A mai felgyorsult, és sok idegeskedéssel járó világunk kedvez a stresszes állapotoknak. A stressz hatására az agy elkezd negatív energiahullámokat kibocsátani, és néhány sejt emiatt veszélyben érzi magát, és, hogy saját túlélésüket biztosítsák, elkezdenek túlzott mértékben szaporodni, daganatokat képezve. A másik ok pedig az, hogy a nagyvállalatok, meg a gyógyszermaffia, meg a Chemtrail, meg a HAARP túl sok szintetikus vegyszerrel, meg GMO-val etetnek minket, a szintetikus szerek pedig rosszak, ugye tudjuk. A harmadik ok egy Crustacea altörzshöz tartozó génkezelt parazita.

Milyen fajtái vannak a ráknak?

Leukémia: Már a nevében is benne van, hogy "kémia". A kémiai szerek okozzák.
Limfóma: Az valami olyasmi lehet, mint a nimfománia
Tarisznyarák: Ma már kevésbé jellemző ez a betegség, mert az emberek nem hordanak tarisznyát. Régen a vándorlegények tarisznyáját támadta meg ez a rákfajta, átterjedt a tarisznyában található hamuban sült pogácsára is.


Remeterák: Társadalomtól elvonultan élő, aszketikus embereket támad meg ez a rákfajta. Megelőzés: ne üljünk állandóan otthon, járjunk el rendezvényekre, társaságokba!



Folyami rák: Tudósok megfigyelték, hogy a folyami rák lárvák vizekben kelnek ki, tehát a víz bizonyítottan rákkeltő hatású. Kerüljük a vizeket!


Kacsalábú rák: Lúdtalpas embereket támad meg ez a rákfajta, megelőzéséhez viseljünk ortopéd cipőbetétet.

Kecskerák, ászkarák: Emberre nem veszélyesek, állatorvosok foglalkoznak velük
Felsőbbrendű rákok: Ez a rákoknak egy osztálya, szélsőjobboldali nézeteket valló, fasisztoid embereket támadnak meg, megelőzéshez olvassunk HVG-t, kerüljük a gárdistagyűléseket, Horthy szoboravatásokat.

Mi a gyógymód?

Az orvostudomány azt hazudja, hogy a ráknak nincs ellenszere, ez azonban hazugság, én feltaláltam az ellenszerét, meglátunk egyet, tapossuk el! Könnyen felismerjük a rákot nagy ollóiról, meg az oldalazó mozgásáról. Ha a rák megfertőzött minket, akkor se menjünk orvoshoz, mert azok úgyis csak kemoterápiára vinnének minket, helyette inkább minden rákos keressen fel engem, én eddig az összes rákos betegemet kigyógyítottam, pedig az orvosok már meghalni küldték őket hozzám.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://antalpali.blog.hu/api/trackback/id/tr828680480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása