Világ legelső biognómiával foglalkozó blogja

Antalpali természetgyógyász, biognómus blogja

Antalpali természetgyógyász, biognómus blogja

Sejtjeinkben található méreganyagok

2016. április 29. - Antalpali

A természet tökéleteset alkotott. Az emberi szervezet az évmilliárdok alatt tökéletes harmóniában élt a természettel, megtanultunk együtt élni a baktériumokkal, vírusokkal, amőbákkal. Az emberi test alkalmazkodott ahhoz, hogy gyógynövényeket használjon fel saját anyagcseréje során működésének zavartalan fenntartásához. Ám ahogy civilizálódtunk, elkezdtünk egyre többet szintetikus méreganyagokat használni. A technika "fejlődésével" eltávolodtunk a természettől, és elkezdtünk genetikailag manipulálni a növényeinket, állatainkat. Ezt a módszert hívjuk GMO-nak. Ha egy ilyen módszerrel kifejlesztett növényt látsz, azonnal menekülj! Rákkeltő!

A GMO miatt sejtjeink egyre jobban kezdtek feltöltődni kémiai vegyületekkel, szintetikumokkal. Ezek mind mérgezőek! A méreganyagok eltávolításához méregtelenítő kúrát kell alkalmazni! Most szeretnék bemutatni néhány, a sejtjeinkben megtalálható kémiai méreganyagot.

Dezoxiribonukleinsav

Hát kezdjük azzal, hogy sav! Írtam már, hogy a savak maró hatásúak! Mára már mindenütt megtalálható ez a sav. Vírusok, növények, állatok sejtjeiben is! A gonosz nagyvállalatok néha DNS vagy DNA néven hivatkoznak erre a vegyületre, hogy megtévesszenek minket. A neten a következőket olvastam róla: "Ha a DNS-t kivennénk egy emberi sejtből és kinyújtanánk, akkor hossza elérné az 1,8-2 métert!" Na, most képzeljük el, mi történik, ha mondjuk egy szoptató terhes nőben neadjisten' kinyúlik ez a DNS lánc! Rátekeredhet a magzat nyakára!

Azt is olvastam kutatásaim során, hogy a DNS mutációja, tehát kémiai szerkezetének megváltozása rákot okozhat! A DNS tehát rákkeltő!

A DNS-t alkalmazzák amúgy a számítástechnikában is, itt az internetes nevek feloldására használatos.

Nézzük meg, milyen vegyületeket tartalmaz a DNS! Adenin, Timin, Citozin, Guanin. A Guaninról azt írja a Wikipédia, hogy guanóból, vagy madárürülékből vonják ki. Hát mondanom sem kell, nem szép dolog!

Mit tegyünk, hogy kikerüljük a DNS-t? Bevásárlókörútjaink során olvassunk el az élelmiszerek címkéit, ha DNS-t találunk az összetevők között, ne tegyük be a kosarunkba!

Adenozin-difoszfát, adenozin-trifoszfát

Hú, már a neve is szörnyű!

Sejtjeinkbe kerülve az adenozin-difoszfát képes adenozin-trifoszfáttá alakulni, és fordítva is így van, tehát az adenozin-trifoszfát képes adenozin-difoszfáttá átalakulni, majd visszaalakulni adenozin-difoszfátból adenozin-trifoszfáttá. Az adenozin-difoszfátot ADP néven rövidítik, az adenozin-trifoszfátot meg ATP néven rövidítik.

Nézzük meg, miből is áll ez a vegyület! Azt mondja, áll egy adeninből, ami a DNS-ben is megtalálható. Áll egy ribózból, ami egy cukormolekula, a cukorról tudnunk kell, hogy elhízást okoz!!! És mérgező! Fehér halál néven is nevezik a természetgyógyászok. De még nem értem a felsorolás végére! Foszfort is tartalmaz! Ugye tudjuk még hol használnak foszfort? Hát a gyufában, meg a gyujtóbombákban! A foszfor az egy veszélyes gyúlékony anyag!

"A foszfor a leghatalmasabb mérgek egyike s a vele való mérgezések, minthogy a közönséges (kénes) gyufáknak használata még mindig nincs eléggé korlátozva, az utolsó évtizedekben igen gyakran fordulnak elő, különösen nálunk, hol még gyilkolási célból is a gyufafejeket tésztába, tarhonyába gyurva, sőt egszerüen kávéba, levesbe keverve igen gyakran használja fel a foszfort a népnek naiv rosszindulata, noha e mérget kiállhatatlan szaga oly könnyen elárulja"

A foszfor tehát egy halálos méreg, és mi ezzel mérgezzük a sejtjeinket!!!444!!!!!!

Az adenozin-difoszfát két foszforatomot tartalmaz, az adenozin-trifoszfát meg hármat, tehát halmozott mennyiségben tartalmazza a méreganyagot! Azt javaslom, fogyasztása után menjünk el egy méregtelenítő kúrára.

A bejegyzés trackback címe:

https://antalpali.blog.hu/api/trackback/id/tr748673462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2016.05.02. 07:38:26

Ezt tényleg mindenkinek tudnia kell, viszont a dihidrogén-monoxid kimaradt, pedig az az egyik legveszélyesebb dolog a világon.

Noname Watanabe 2016.05.04. 09:28:44

És mi van az oxigénnel?! Mint tudjuk, az oxigén megrozsdásítja a vasat. És miben található vas? Bizony, a vörösvértestekben! Tehát az oxigéntől megrozsdásodik a vérünk! Erre nincs valami megoldás, Mester?

Antalpali 2016.05.05. 16:15:28

@Gery.Greyhound: Voltmár egy másik posztban.

Antalpali 2016.05.05. 16:16:05

@Noname Watanabe: Dehogynincs, szén-monoxid, az meggátolja a vér oxigénfelvételét.
süti beállítások módosítása