Világ legelső biognómiával foglalkozó blogja

Antalpali természetgyógyász, biognómus blogja

Antalpali természetgyógyász, biognómus blogja

A testépítés káros hatásairól

2016. április 30. - Antalpali

Régen, amikor én fiatal voltam, nálunk a faluban nem létezett ám olyan, hogy testépítés. Akkoriban a legények kimentek a górékba zsákokat pakolni, és attól erősödtek, na az volt az igazi izom! Ma meg mit látunk? Ilyen gusztustalan, undorító piperkőcök vonaglanak a színpadon. Azt az "izomzatot" ami rajtuk van, azt különféle szintetikus porok segítségével érik el. Utánanéztem, hogy milyen összetevőkből állnak ezek a készítmények. Nagyrészt aminosavakból állnak, meg glutamin is van bennük, mint ahogy a képeken is látszik.aminosav.jpg

glutamin.jpg

 Nem akarom ismételni magam, de a savakról tudjuk, hogy károsak, fogyasztásuk után lúgosító kúrán kell részt vennünk. Másrészt az aminosavakban, meg a glutaminban megtalálható az amin nevezetű vegyület, ami tudjuk hol található még meg? Hát az amfetamin-származékokban, mint az amfetaminban, és a metamfetaminban! A testépítőszerek tehát károsak, súlyos függőséget okozó kábítószerek!!! A férfiak amúgy is elég agresszív állatok a tesztoszteron hormon miatt, hát most képzeljük el milyen az, ha még be vannak drogozva az edzés után fogyasztott amfetaminok miatt!

A testépítők szednek még szteroidokat is. A koleszterin is egy szteroid, tehát a szteroidok veszélyesek az egészségre, miután a testépítők abbahagyják a testépítést, elhíznak a koleszterin miatt, és érelmeszesedésük lesz. Schwarzeneggernek is meg kellett műteni a szívét, meg a máját a sok testépítőszer miatt.

A testépítők használnak egy Synthol nevű ásványiolaj származékot, hogy felfújjanak bizonyos izmokat. Néhányuk eléggé túlzásba viszi, a képen látszik a végeredmény:

synthol.jpg

A testépítőkről még azt érdemes tudni, hogy nincs bennük valódi izom, ami rajtuk van, az csak kémiai szerektől felfújt víz és zsírtömeg, valójában nem is erősek. Nekem a keresztapám mesélte, hogy egyszer a furkópusztai TSZ-ben együtt dolgozott egy testépítővel, és a srác egy ötvenkilós zsákot se bírt el. És ezek tartják olyan nagyra magukat!

Hölgy olvasóim figyelmébe ajánlom a tényt, hogy a testépítőknek a sok szteroidtól, meg a poroktól összezsugorodik a péniszük. Később pedig impotensek is lesznek. Ezért nagyon sok testépítőnél megfigyelhető, hogy homoszexuálisokká válnak, ugyanis a szexben egy idő után csak passzív befogadó szerepre képesek. Ezért látunk a melegfelvonulásokon annyi kigyúrt csávót.

Egy szó mint száz, aki izomtömeget szeretne növelni, az ne a hagyományos testépítést válassza, hanem keressen fel engem, az én webshopomban nagyon sok természetes izomnövelő van. Súlyok emelgetése helyett pedig válassza a fegyencedzést, az sokkal természetesebb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://antalpali.blog.hu/api/trackback/id/tr838675816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyula Márkus 2016.05.01. 00:15:16

Te ezt most komolyan gondoltad? Ekkora baromsagot reg olvastam meg regisztraltxm is bakker. Szerintem olvasgass tanulj jarj utana a dolgoknak es ahogy kicsit okosabb leszel akkor probalj meg a testepitesrol irni par mondatot, de tudod mit Te akkor se irj

Antalpali 2016.05.01. 00:22:12

@Gyula Márkus: Attól, hogy önt megtévesztette a gyógyszergyártó propaganda, nem biztos, hogy igaz, amit igaznak gondol. Én elég rég óta foglalkozom biognómiával, csak jobban tudom.

Jakab Geri 2016.05.01. 10:15:56

@Antalpali: Ilyen egy fos marketinget...

"Egy szó mint száz, aki izomtömeget szeretne növelni, az ne a hagyományos testépítést válassza, hanem keressen fel engem, az én webshopomban nagyon sok természetes izomnövelő van."

Ne haragudj de szerintem olvass utána jobban,mert ennek így nem sok értelme van,egy laikus ember is nevetni fog ezzen,miért csak a testépitést veszik ki minidg?! Mikor minden sportban jelen van a szteroid,legyen az box,futás,kerékpár..stb.
Elég elfogult ez a 50 kilós zsákot se birt el,biztos van olyan nem mondom,de ez alapján mindenkit elitélni szerintem nem szabad.

Kilroy0128 2016.05.01. 14:39:30

Annyira felhaboritoan sok ostoba marhasagot hordott itt ossze, hogy be is regisztraltam.
Amin? Csak amfetamin lehet? On ostoba! Vital amin=elethez szukseges aminok csoportja...azaz a vitaminok. Es ez csak egy pelda.
A sav meg alapvetoen karos? Aham. A dns is sav. A gyomorsav is sav.
Lugositas??? A ver pH erteke par szazadon belul mozog. A lugositas hiperkamu.
Nade foloslegesek a szakmai ervek. Pontosan tudja maga is, hogy ritka nagy marhasagokat ir ossze csak azert, hogy megvezessen nehany szerencsetlen laikust. Es ez a felhaborito. Ezert regisztraltam. Ez netto feregalja csalas. Megerdemelne egy pert is az ilyen kokler!!!

Kilroy0128 2016.05.01. 14:47:07

Bionomia. Ez mennyire meggyozo. Pffff. Csalo, kokler!
Az amin nem vegyulet! Az aminok vegyuletcsoport.
Szerves kemia? Biokemia? Az nem jatszik, ugye????
Hu de felhaborit az effele ostoba, megvezeto szemet aljassag, amit muvel!!!
Jah...biotechnologiat vegeztem egyetemen. A mihez tartas vegett...

Kilroy0128 2016.05.01. 14:52:46

A bemutatkozas utan esett le, hogy ez vicc. Sorry-sorry! Lattam mar ugyanilyet, aki komolyan gondolta.

Antalpali 2016.05.01. 15:42:52

@Kilroy0128: Semmi baj. Már azt hittem, magát is a gyógyszergyártók bérelték fel.

Antalpali 2016.05.01. 15:45:35

@Kilroy0128: Én biognóm vagyok, nem bionóm.

Epikus SZTK · http://www.oek.hu/oek.web 2016.05.02. 09:48:42

Na vazze, akkor már azt is tudom, hogy Idi AMIN Dada mitől volt olyan káros a körülötte élőkre. És akkor elő is vehetjük a dadákat is, mint akik nem engedik, hogy a természetes fejlődés arra folyjon, amerre akar, azaz a dadák is károsak.
A sok hülye meg testet épít, meg MOZOG. Múltkor is láttam egy yutyubot, ahol az egyik mozgó testet állóvá varázsolta egy másik mozgó test. Kész őrület.

Epikus SZTK · http://www.oek.hu/oek.web 2016.05.02. 09:55:28

@Kilroy0128: Az nem tűnt még fel, hogy a csavarban is benne van, hogy sav? Érteeed: cSAVar !!? Hogy lehet valaki ennyire betűfüggő? Hát nem tanítottak meg titeket az iskolában GONDOLKOZNI? Olvassatok a sorok között, mögött. Ti mind lugosak vagytok belül, hiába savaznak titeket :-)
HÁT NEM ÉRTITEK? Ez egy nagy + világméretű összeesküvés. A természetgyógyászok tartanak titeket betegen, hogy minél többet járjatok hozzájuk, vegyétek a holdtöltekor szedett libapimpót, búzafűlevet, lAMINált padlót, és kenegessétek a mellyetek közé.
NA, JÓ, NEM HARAGSZOM. :-)

TranceArts 2016.05.02. 11:53:15

Aki felháborodott ezen a cikken ,az gyorsan menjen lúgosítani ,mert túltolta az aminokat (vagy nem figyelt eléggé középiskolai irodalom órán).

Antalpali 2016.05.02. 13:46:48

@Epikus SZTK: Látom maga felvilágosult, és tudja az igazságot.

Noname Watanabe 2016.05.03. 14:45:54

Imádom, hogy az egyszerű gyúrósgyurkáknak nem esik le, hogy ez egy paródia... :D

Littlewood · http://mslittlewood.blogspot.hu/ 2016.05.05. 09:30:44

A kommentek jobbak, mint a cikk. Pedig az se rossz.

"Nekem a keresztapám mesélte, hogy egyszer a furkópusztai TSZ-ben együtt dolgozott egy testépítővel" :)

Antalpali 2016.05.05. 16:14:56

@Littlewood: Az fontos adat, hogy valaki mit mesél nekünk, arra lehet alapozni egy kutatást.
süti beállítások módosítása