Világ legelső biognómiával foglalkozó blogja

Antalpali természetgyógyász, biognómus blogja

Antalpali természetgyógyász, biognómus blogja

Patkány-olaj: Miben rejlik hatékonysága?

2016. május 26. - Antalpali

Nagyon sokat írtam már különböző ártalmas anyagokról, káros védőoltásokról, de még nem ajánlottam fel gyógymódokat. Nem is lennék igazi biognóm-hatóanyag elemző, ha nem lenne egy-két gyógynövény, gyógyállat a tarsolyomban. Lássunk hát egy rég elfeledett gyógyállatot, a patkányt! A patkányt (Rattus rattus) már a civilizációk kezdete óta használják a tradicionális gyógyászatban. Az ősi Egyiptomban Panaceának hívták (ami durva fordításban csodaszert jelent), Tutanhamon sírjában is találtak belőle, valamint azt is mondják, hogy Kleopátra szépségápolóként használta. Hippokratész, a híres görög orvos oly módon alkalmazta, hogy emésztési és anyagcsere zavarokkal küzdőket kezelt vele. Mohamed próféta pedig úgy nyilatkozott róla, hogy "A halálon kívül minden betegséget gyógyít."

Az ayurvéda és a hagyományos atlantiszi orvoslás szakemberei már több százezer éve ajánlják ezt az olajat számos betegségre, a cukorbetegségtől elkezdve az emésztési zavarokon át, a fenilketunorián keresztül egészen a rákig.

Az utóbbi években a modern tudomány számos tesztnek vetette alá, aminek köszönhetően tanulmányok tömkelege erősíti meg egészségre gyakorolt, jótékony hatását.

"jajj, de mekkora büdös nagy patkány!" "hozd már a lapátot, üssük le!" neveken is ismert.

Mi teszi olyan varázslatossá?

A patkány az nagyon sokféle gyógyhatású anyagokat tartalmaz, amiről még nem is hallottál. A következő esszenciális tápanyagokat tartalmazza:

  • gyógyitol
  • jóllakol
  • feltámadol
  • vas
  • acél
  • fehérje (ezzel nagyon pontosan körülírtam)
  • min-ion
  • B1-2-3-4-5-13 vitamin

Csodálatos eredmények számos téren

A patkány kiválóan gyógyítja a következő betegségeket:

  • csípőficam
  • rák
  • Dawn-szindróma
  • cisztás-fibrózis
  • ebola
  • megfázás
  • asztma

Hogyan fogyasszuk a patkány-olajat?

A patkány fogyasztható nyersen, teába keverve, mivel van egyfajta pikáns íze is. Használható kúp, és tampon formájában is.
Könnyen megtalálható napsütötte szemétdombokon, csatornákban. A patkányról a tudósok bebizonyították, hogy oxigént lélegez be, és széndioxidot lélegez ki, tehát elszívja előlünk a levegőt, és növeli az üvegházhatást, fogyasztása emiatt is ajánlott. Vigyázzunk arra, hogy olyan patkányt válasszunk, amin a tudósok még nem kísérleteztek, mert az veszélyes lehet.

Patkány-olaj mint bőrápoló

Mivel a patkány csak természetben fordul elő, nem tartalmaz szintetikus anyagokat, ezért fogyaszthatjuk akkor is, amikor már hetek óta döglött. A döglött patkány húsa tartalmazza a Clostridium botulinium nevű baktériumot, ami a botox nevű vegyületet termeli. A botoxot már régóta használják a bőrgyógyászatban ráncok eltüntetésére, tehát a döglött patkány ránctalanító hatású, az oszladozó tetemével bekenhetjük az arcunkat is, garantáltan eltünteti a ráncokat.

Inspirációul ez a cikk szolgált:
http://antalvali.com/hirek/feketekomeny-olaj-miben-rejlik-hatekonysaga.html

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://antalpali.blog.hu/api/trackback/id/tr548747584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fordulo_bogyo 2016.05.27. 00:01:30

Nagyon elvezem, ne hagyd abba!

végbélgyertya 2016.05.27. 21:02:11

Sírtam a röhögéstől, ugye lesz még folytatás?

Antalpali 2016.05.29. 16:54:14

@fordulo_bogyo: Köszi, nem tervezem abbahagyni.

Antalpali 2016.05.29. 16:55:53

@végbélgyertya: Mármint a patkányosnak, vagy így az egésznek?

végbélgyertya 2016.05.29. 18:41:55

Az egészre (biognómia) gondoltam. A világnak meg kell ismernie ezt a csodálatos filozófiát:-)

Epikus SZTK · http://www.oek.hu/oek.web 2016.06.23. 11:17:25

Bachtuff minőségűt hol kaphatok?
süti beállítások módosítása