Világ legelső biognómiával foglalkozó blogja

Antalpali természetgyógyász, biognómus blogja

Antalpali természetgyógyász, biognómus blogja

A védőoltások ártalmas hatásairól

2016. június 01. - Antalpali

Az emberiség évmilliókon keresztül elvolt védőoltások, és gyógyszerek nélkül. Sikeresen meghódítottuk az egész Földet, a legintelligensebb fajjá váltunk, nem kellett hozzá semmiféle vakcina. Hésziodosz görög történetíró a Munkák és napok című írásában arról ír, hogy az Aranykorban nem voltak betegségek. A Biblia arról számol be, hogy az emberek régen évszázadokig eléltek, Matuzsálem, Noé nagyapja például 969 évig élt. A Sumér királylista szerint voltak uralkodók, akik több tízezer évig eléltek. Manapság, a modern korban pedig egy ember életkora csupán 50-110 év közé tehető. Mitől lettünk ilyen tiszavirág életűek? Mi történhetett velünk? A válasz a gyógyszermaffia, a GMO, és a szintetikus táplálék adalékanyagok térnyerésében keresendő.
Az ember immunrendszere elég erős ahhoz, hogy megküzdjön a betegségekkel. Amik nem is betegségek igazán, hanem különféle vírusok, baktériumok, egysejtűek, egy másfajta életformát képviselnek, de mi elvesztettük velük a harmóniát. Egészséges életmóddal minden betegség megelőzhető, nincs szükség tehát védőoltásra. A védőoltásoknak vannak káros mellékhatásaik, például autizmust okozhatnak. Méreganyagok is vannak a védőoltásokban, például higany. A higanyról tudjuk, hogy mérgező, hőre igen nagymértékben tágul/szűkül e tulajdonsága miatt hőmérőkben is használják, ezért, ha befecskendezik az emberbe, ott kitágíthatja az ereket, meg összeszűkítheti őket, magas vérnyomást, agyvérzést okozva ezzel.

antivaccine.jpg

Rólam mindenki tudja, hogy én allergiás vagyok minden gyógyszerre, és szintetikumra, ezért sose kaptam meg a védőoltásokat, mégis elvagyok. Van néhány gyerekem, egyiket se oltattuk be, amikor jött a támadónő, akkor mindig elbújtattam őket, meg eltereltem a támadónő figyelmét, így megmenekültek a gyógyszermaffiától, és épségben felnőttek.

A "kórokozók" hasznosságáról

Az orvostudomány rendszeresen beszámol arról, hogy milyen károkat tud okozni egy betegség, de azt eltitkolják, hogy milyen haszna lehet egy kórnak. Itt most sorra fogom venni a védőoltások által kiirtott apró lények hasznos tulajdonságait

Gyermekbénulás: A kisgyerekek igen elevenek tud lenni, és így elég sok fáradságot okozhat a szülőknek. Állandóan rohangálnak, mindent felborítanak, összetépik a könyveket, sorolhatnám. De gondoljunk bele, ha le vannak bénulva a poliovírus miatt, akkor nem képesek ilyenekre! Nem kell nekik kiságyat venni, mert úgyse tudnak sehova menni, nem kell félni, hogy belenyúlnak a konnektorba, nem hagynak rendetlenséget maguk után, mindig tudjuk, hogy merre járnak... Később, amikor nagyobbak lesznek, akkor nem szöknek el, nem maradnak ki éjszakáként, nem keverednek rossz társaságba, nem kell osztálykirándulásokra pénzt költeni... Látható, hogy a gyermekbénulás az sokkal több előnyt hordoz, mint hátrányt

TBC, Torokgyík: Attól még, hogy le van bénulva egy gyerek, még zajos lehet. A gyerekek elég hangosak tudnak lenni amúgy, állandóan sikítoznak, nevetgélnek, nem lehet tőlük nézni a Barátok köztöt. De gondoljunk bele, ha be van dagadva a torkuk, meg negyven fokos lázuk van, akkor már nem tudnak hangoskodni, egy jó kis TBC fertőzés elég nagy csöndet tud varázsolni a házba

Veszettség: Amikor a gyerekünk iskolába jár, előfordulhat, hogy a védőoltásoktól autistává vált osztálytársai állandóan bántalmazzák. Ennek elkerülése végett vigyük el a gyereket egy veszett kutyához, és haraptassuk meg vele! Ha a gyerekünk majd ott ül az iskolapadban vérben forgó szemekkel, meg fröcsögő nyállal, és mindenkire rávicsorog, akkor nem merik majd a hiperaktívok megtámadni, és a tanár se mer majd rossz jegyeket beírni az ellenőrzőbe.

Hepatitis: Amikor kimegyek az utcára, elég sok sápadt embert látok, különösen a téli hónapokban. A hepatitis vírusnak viszont egyik hatása az, hogy a bőr sárga színűvé válik. A hepatitisztől eltűnik a csúnya sápadtság, szép sárgák leszünk tőle, nem kell szoláriumba járni. Bőrszínünk emlékeztetni fog az ázsiaiakéra, ne oltassuk be magunkat hepatitis ellen!

Ebola: Az 1800-as években az orvosok úgy tartották, hogy a betegségeket a testnedvek egyensúlyának megbomlása okozza. Emiatt gyakorta alkalmazott eljárás volt az érvágás, és a piócázás. A piócák természetben előforduló élőlények, megszabadítanak minket a rossz testnedvektől. Kérdem én, ha régen bevált ez az eljárás, akkor miért nem használjuk ma is? Az ebola vírussal fertőzött ember testnyílásaiból egy idő után elkezd vér folyni, később bőrsejtjei is vért eresztenek ki, az ebola tehát elvégzi a borbélyok helyett az érvágás műveletét, egyensúlyba hozza a testnedveket, és kipárolgásokat. Az ebola vírus megszerzéséhez utazzunk el egy afrikai országba, akinek nincs erre pénze, az keressen fel egy közeli menekülttábort.

Tetanusz: A clostridium tetani baktérium húsba kerülése izomgörcsöket okoz, hatására az izmok megmerevednek. kőkemények lesznek. Hol lehetne ennek hasznát venni? Hát edzés közben! Gondoljunk bele, akkor is megfeszítjük az izmainkat, ha edzünk, a tetanuszgörcs az segít az izomépítésben azzal, hogy maximális izomkontrakciót ér el.
Másik felhasználási módja pedig az, hogy hogy segít a férfiaknál a merevedési zavarokban, ha a pénisz izmaiba bekerül ez a baktérium, akkor azok is megmerevednek. Honnan szerezzünk be tetanuszt? A clostridium tetani mindenütt megtalálható a természetben, éles fémtárgyakkal szokott az emberi testbe bekerülni. Ha izmot akarunk építeni, szúrjunk bele egy szöget az erősíteni kívánt izomba, ha merevedési problémáink vannak, szúrjuk bele a péniszünkbe.

Láthatjuk, hogy fűben-fában orvosság van, gyógynövényekhez hasonlóan léteznek tehát gyógyvírusok, és gyógybaktériumok is, ne féljünk tehát használni őket!

vaccine_junk_science.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://antalpali.blog.hu/api/trackback/id/tr58769246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rabies 2016.06.01. 23:55:06

Végre egy ember, aki nem fél kimondani az IGAZSÁGOT! Mester, ideje lenne egyházat alapítani. Vagy alapítványt. Vagy minimum valami egyesületet. :D

Mondjuk be kell valljam, ez a poszt csak szimplán zseniális, nem übermegazseniális, mint az eddigiek. Az ok: Akkora fájdalmas IGAZSÁGOKAT tetszik itten leírni, hogy még a végén az oltáselleneseknek is túl sok lesz belőle, és nem fogják komolyan venni. Azt meg nem szeretnénk ugye? UGYE? :D

Antalpali 2016.06.02. 00:07:11

@Rabies: Köszönöm! Az egyház tényleg egy jó ötlet, legalább tudnék pénzt keresni az adó egy százalékából.
Tetszik ez a név, hogy Rabies, csak nem ön is veszett?

Nem is akarom, hogy bárki is komolyan vegye, mert van egy olyan mondás, hogy sose nyomd fullba a kretént. Én egy alternatív gyógyász vagyok, eddig sok cikk megjelent már a védőoltások káros hatásairól, de senki se beszélt még a kórokozók előnyeiről. Itt volt már az ideje.

Mananu 2016.06.02. 10:34:32

Köszönöm a hasznos tippeket! Bár én beoltattam a gyereket, már jelentkezek is oltáskivezetésre, hátha nyugodtan nézhetem végre a Barátok köztöt! Végre egy megoldás a merevedési problémákra is, ki is próbálom este!!!! Kéne egy cikk a népi gyógymódokról is, biztosan sok hasznos dolgot tudnék meg onnan IS....

Rabies 2016.06.02. 12:09:38

@Antalpali: Nem vagyok veszett, csak a maja indiánok által ősidők óta használt kvantum-kondicionálás terápia, lyssa-zebsugarak aktív művelője vagyok, innen a név. Mondhatni, véletlen egybeesés. Persze Ön, mint okleveles biognómus, biztosan jól ismeri ezt a módszert.

Talán egyszer egy cikket is írhatna róla. Bár szakértőnek tartom magam a témában, persze én sem tudhatok mindent. Ebben az írásában is képes volt olyan információkat feltárni, amit eddig a gyógyszermaffia a lefizetett orvosokkal cinkosságot vállalva sikeresen elzárt az emberek elől. Szóval biztos vagyok benne, hogy a lyssa-zebsugarak kapcsán is tudna újat mondani még nekem is, nemhogy a betegeimnek. Nem szégyen tanulni az okosabbtól, szokták volt mondani.

Antalpali 2016.06.02. 14:51:18

@Rabies: Persze, majd beszélek a lyssa-zebsugarakról is, én tahcionnal dúsított vízzel szoktam bevenni őket.

Antalpali 2016.06.02. 14:53:54

@Mananu: Beoltatta? Sose késő még visszacsinálni. Oltáskivezetés jó módszer, és szoptassa őket legalább tíz éves korukig.

az övezet gázai 2016.06.15. 19:04:00

Majdnem elhittem. Gyászos, hogy a valóság és a harsány paródia kötött ilyen sok az átfedés.

Epikus SZTK · http://www.oek.hu/oek.web 2016.06.23. 11:36:45

Kérdéseitekre a válasz: Igen, lehet. Szavazni itt tudtok: +++++, vagy ******

"Támadóoltások" - bocsikaaa, de én így hívom őket, főleg, amikor este pizsifellövés előtt mesélek az apróságaimnak a seggig érő paszulyról.

Nagyon jó, hogy leírtad, tetszik az a természetes gnómus hozzáállásod, ami csak a nagyon leveseknek van meg.

Amíg nem találtok egyszerűbb módot ezek ellen, próbálkozzatok egyszerű eszközökkel, itt egy remek leírás hozzá:
furdancs.reblog.hu/a-kalapacs-hasznalata

Epikus SZTK · http://www.oek.hu/oek.web 2016.06.29. 08:17:42

@Antalpali: Milyen kérdések? Hogyhogy milyen kérdések? Hát minden kérdésre! :-)

JacketP 2021.09.12. 23:55:54

Hát ez kib@szott vicces volt.
süti beállítások módosítása