Világ legelső biognómiával foglalkozó blogja

Antalpali természetgyógyász, biognómus blogja

Antalpali természetgyógyász, biognómus blogja

Az alkohol, a dohányzás és a kábítószerek pozitív hatásairól

2016. október 13. - Antalpali

A mai világunkban a különféle bódító szubsztanciák igencsak stigmatizálva vannak a média által. A szeszes italok, és a különféle illegálisnak titulált kábítószerek ellen kereszteshadjáratot indított a modern orvostudomány, prevenciós programjaikkal beférkőznek az iskolákba, és a munkahelyekre, démonizálják ezeket az évezredek óta használt szereket. Mi lehet ennek az oka? Ha megnézzük, a legtöbb kábítószer, az etil-alkohol, meg a dohány természetes anyagokból készülnek, tehát valójában semmi probléma nincs velük. Miért folyik akkor ez a lejáratókampány? A válasz egyszerű: ezek a természetes anyagok nagyon egészségesek, gyógymódot jelentenek sokféle betegségre, így az orvostudománynak nem érdeke, hogy az emberek fogyasszák ezeket a méregnek kikiáltott medicinákat. Ha az emberek nem drogoznak, nem isznak, meg nem dohányoznak, akkor hamarabb megbetegszenek, és a gyógyszergyárak többet profitálnak a lebetegedett népségből, lesz fogyasztópiaca a saját szintetikus gyógymódjainak. A szintetikus gyógyszerekről tudjuk, hogy betegségeket okoznak, így a modern orvostudomány páciense bekerül ebbe az ördögi körbe, újra és újra az orvosok elé fog járulni, hogy gyógyítsák ki az őáltaluk okozott nyavalyákból... Holott a megoldás mindenkinek a kezében van. A kannabisz például gyógyítja a rákot, kemoterápia helyett jobban tennék a rákosok, ha füveznének. Vegyük hát sorra, hogy a többi egészségtelennek kikiáltott szer milyen pozitív tulajdonságokkal bír.

A dohány: A Nicotiana nemzetséghez tartozó növényből készül ez a gyógynövénykivonat, az amerikai indiánok már évezredek óta használták gyógyításra. A wikipédia szerint "a nicotiana szó (csakúgy, mint a nikotin) Jean Nicot, Franciaország portugáliai nagykövetének nevéből származik, aki 1559-ben gyógyszerként küldött dohányt Medici Katalin udvarába". Az amerikai indiánok úgy gondolták, hogy  "a dohány a Teremtő ajándéka és a kifújt dohányfüst felemeli az egekbe az ember gondolatait, imáit"
Láthatjuk hát, hogy régen is gyógyításra használták, csak a modern orvostudomány járatta le ezt a nemes növényt. Jómagam is napi két és fél doboz cigarettát elszívok, és mégsem vagyok rákos. Kedvencem a Prilukki, meg a Víkend, de nem vetem meg a betonszofit sem. Minek köszönhetjük a dohány gyógyító hatását? A dohány tartalmaz egy nikotin nevű vegyületet, ami megnöveli az agy dopaminszintjét, boldogságérzést okozva ezzel. Boldognak lenni jó, ha az ember boldog, nincs is szüksége gyógyszerekre. Sokan nem tudják, de nemcsak a dohány tartalmaz nikotint, hanem az összes sejt is nikotinamid adenin dinukleotid néven. Ha megnézzük a B3 vitamin tudományos nevét, ami niacin, azaz nikotinamid acid, akkor láthatjuk, hogy egy teljesen ártalmatlan vegyülettel van dolgunk, a dohányzás az egy nagyon jó B3 vitamin forrás.

Az etil-alkohol: Az első szőlőből készült alkoholos italt a bibliai Noénak köszönhetjük, az emberiség évezredek óta használja ezt a szert. Már az ókori egyiptomiak is ismerték a sör előállításának módját. Nincs betiltva, habár voltak próbálkozások, például az amerikai szesztilalom idején, de az emberiség bölcsebb annál, minthogy hagyja magát megvonni egy ilyen nemes anyagtól. Az orvostudomány szerint a mértéktelen alkoholfogyasztás függőséget okoz, és elbutíthatja a felhasználót, ám ez nem igaz. Jómagam is napi szinten érzem az alkohol jótékony hatásait. Ha nagyon remegnek a kezeim, akkor lerántok egy-két felest, és a kézremegés hirtelen elmúlik. Egészségem megtartása érdekében napi szinten fogyasztok néhány üveg bort, egy rekesz sört, és 10-15 felest. Az alkohol nagyon jó hatással van az emberi kapcsolatokra, barátaimmal régóta hódolunk eme közös szenvedélyünknek. A helyi kiskocsmában nagyon jó közösségi játékokat találtunk ki, amihez az alkohol nélkülözhetetlen. Versenyzünk azon, hogy ki bír húzóra több bort meginni, vagy ki bír több felest egymás után lerántani. Az alkohol nagyon jó méregtelenítő hatású, barátaimmal nagyon sokat járunk méregtelenítő kúrákra. Egy egész estés méregtelenítő kúra során előfordul velem, hogy hányni kezdek, végbélizmaim is elernyednek, és gatyám tartalmát teletöltöm. Ha olvasóimmal is ilyen történik, ne aggódjanak, ilyenkor a szervezet csak méregtelenít, egy természetes folyamatról van szó. Az alkohol nagyon jót tesz a sportteljesítménynek, amikor iszom, akkor nagyon jól tudok verekedni, meg a munka is jobban megy. Szerencsére a magyar társadalomban az alkohol igen fontos szerepet tölt be. Fogyasztásával a tini jelezni tudja, hogy a társadalom felnőtt tagja, akkor lesz valaki igazi férfi, ha húzóra meg bír inni három deci vörösboros kólát. Örömmel látom, hogy az alkoholizálás népszokássá vált, a magyarság nem hagyta, hogy a modern tudomány megfossza őt az élvezetektől.
Kedvenc italaim: Koccintós, és a Tipli. A Koccintós egy igazi vállas, karakteres fehérbor. Mikor számhoz emelem a műanyag butykost, érzem a kiskunsági napsütötte rónák zamatát, és a puttonyokat hordó szüretelők minden fáradságát, ami eme nemes nedű elkészítéséhez kellett. Borospohárba kitöltve, és hozzáértő módon megszagolgatva érezhetjük a magyar borászat csúcsteljesítményének termékét, a mennyei aroma szépen lassan betölti a borospince összes szegletét. A Koccintós természetes, ízlelőbimbókat csiklandozó ízvilágát jelzi, hogy fogyasztása után úgy ötven muslinca szokott a szám körül repkedni, ők is részt szeretnének venni eme ambrózia magához vételében. Ám vigyázzunk, ha bemegyünk a szupermarketbe, akkor csak olyan szeszt vásároljunk, ami etil-alkoholt tartalmaz. Az a természetes alkoholféle. Létezik ugyanis egy metil-alkohol nevű szer, ami ártalmas. És persze azért ártalmas, mert szintetikus, vakságot, halált okozhat. Mindig vizsgáljuk meg a borosüveg címkéjét, nehogy szintetikus metil-alkohol legyen benne!

A kábítószerek: Hallhatjuk, hogy a média gyakran beszél szintetikus kábítószerekről. A hír igaz, sajnos nem mindegyik kábítószer fogyasztása ajánlott, ilyen például az MDMA, LSD és a különféle amfetaminszármazékok. Szintetikusságuk teszi őket ártalmassá. Én legtöbbször kannabiszt, hasist, kokaint, meg gombát szoktam fogyasztani, mert ezek természetes anyagokból készülnek. Mondanák kedves olvasóim, hogy dehát a heroin is természetes, mert mákból készül, de el kell szomorítsak mindenkit: a heroin szintetikus. Az alapanyagot, a morfint tényleg a mákból nyerik ki, viszont összevegyítik ecetsav-anihidriddel ami mesterséges vegyület, és ettől a a morfin is mesterségessé válik, diacetil-morfin lesz. Szóval aki máktól akar beállni, az fogyasszon inkább ópiumot, az a természetes drog. Másrészt a heroint fecskendővel kell a szervezetbe juttatni, tehát egy oltás, az oltásokról pedig mindenki tudja, hogy autizmust okoznak.

További szép, mesterséges anyagoktól mentes napot kívánok!

Ajánlott olvasmány - Dr. Lenkei Gábor: Cenzúrázott egészség

Nemrég kezembe került kedves kollégámnak, Dr. Lenkei Gábornak Cenzúrázott egészség című könyve. Nagyon tetszett, melegen tudom ajánlani minden kedves olvasómnak. A könyv alaptézise nagyon egyszerű: az orvostudomány nem ismeri el a vitaminok gyógyító hatását, és a betegségeket a profit érdekében saját maguk által előállított mesterséges gyógyszerekkel kezelik, amik nem gyógyítanak, csak a tüneteket enyhítik. Valójában a vitaminok elegendőek lennének arra, hogy a legtöbb betegséget meggyógyítsák, de ez el van titkolva az emberiség elől.

Nos, ezt tudtuk eddig is, ez a tézis sok újdonságot nem mond, legalább is számomra. Ám egy biognómiában járatlan ember számára hiánypótló alapmű lehet Dr. Lenkei könyve. Kedvcsinálóként összefoglalom a mű tartalmát, és kiegészítem saját gondolataimmal.

"Egy embernek - normálisan - élete végéig alapvetően egészségesnek kellene maradnia. Az elfogadható az lenne, ha a nagyon idős emberek (úgy száz év körül, vagy afelett) természetes halállal halnának meg."

"Például az ember évszázadokon át hiába kereste egy gyilkos kór, a skorbut okát. Tengerészbetegségnek hívták. Sok százezer ember halt meg skorbutban a hosszú hajóutak során. Mindenféle titokzatos okok után kutattak. Nem találtak. Nem csoda, hiszen a válasz túl egyszerű volt. Nem valami okozza! VALAMINEK A HIÁNYA OKOZZA! Ami hiányzott, az a C-vitamin. Vitaminhiányban meg lehet halni!"

"Az emberiséget fenyegető, gyötrő leggyakoribb betegségeket VALAMINEK A HIÁNYA OKOZZA! Ezek a skorbuthoz hasonlóan HIÁNYBETEGSÉGEK (...) Ha nincs hiány, nincs betegség!"

Sokan azt hiszik, hogy mikroorganizmusok, genetikai rendellenességek is okoznak betegségeket, most már jó tudni, hogy csak a vitaminhiány tehet róla.

Dr. Lenkei gyakran idéz egy bizonyos Dr. Matthias Rath-tól

"Én a szív- és érrendszeri betegségek okainak hagyományos kutatásával kezdtem. Akkoriban úgy gondoltuk, hogy a magas koleszterinszint a szívroham és az agyvérzés legfőbb oka. Az orvosoknak - a koleszterinszintcsökkentő gyógyszerek gyártóinak hatására - azt mondták, hogy a magas koleszterinszint károsítja az érfalakat, ezáltal azok megvastagodnak, és végül elzáródnak, s ennek következménye a szívroham és az agyvérzés. Ma már tudjuk, hogy ez nem volt több, mint a gyógyszeripar egyik marketingötlete. Ha a magas koleszterinszint károsítaná az érfalakat, annak ezt mindenütt meg kellene tennie az érrendszer egészén. Ez a rendszer így mindenütt elzáródna, nem csak a szívben vagy az agyban. Más szavakkal, ki kellene alakulnia orrinfarktusnak, fül-, térd-, könyök- és ujjinfarktusnak, vagy a test bármely más szerve infarktusos megbetegedésének is. Nyilvánvaló azonban, hogy nem ez a helyzet."

Hát én eddig úgy tudtam, hogy a koleszterin miatt máshol is kialakulhatnak plakkok, érelmeszesedés is létrejöhet, az erek elzáródhatnak a nyaki ütőérben, vesében, lábakban is. De jó tudni most már az igazságot.

"Ezután felfigyeltem arra, hogy a szív- és érrendszeri betegségek lényegében ismeretlenek az állatok között, miközben az embereknél ez a vezető halálok. A következő felfedezés áttörést jelentett a természetes egészség terén az egész világon: az állatok saját testükben maguk állítják elő a C-vitamint (...) Az állatok azért kapnak igen ritkán szívrohamot, mert testükben elegendő mennyiségben állítanak elő C-vitamint."

Na, ennél a résznél felszaladt a szemöldököm, mert én úgy tudom, hogy vannak olyan állatok, amik nem tudnak C-vitamint előállítani, és kívülről kell bevinni nekik is, mint az embereknek. De később a könyvben a következő sorokba botlottam:

"A Földön alig néhány élőlény számára számít vitaminnak a C-vitamin. A tengerimalac, a gyümölcsdenevér, a füsti fecske, és az ember ilyenek. Nem képesek előállítani a testükben ezt a létfontosságú anyagot. Egy kutya például sosem lesz skorbutos. Nincs szüksége C-vitaminra, mert a szervezete annyit állít elő, amennyi szükséges."

Itt megnyugodtam, látszik, hogy jól megszerkesztett könyvről van szó, ha először elfelejt leírni valamit Dr. Lenkei utána mégis eszébe jut.

"Többszörösen bebizonyosodott, hogy gyakorlatilag minden vírus működése részlegesen, vagy teljesen blokkolható természetes terápiák használatával. Például C-vitaminnal. Már 1990-ben megjelent az Egyesült Államokban egy fontos tanulmány, amely kimutatta, hogy egy nagy adag C-vitaminnal a HIV vírus szaporodása (az AIDS kórokozója) 99,9%-ban gyógyítható"

Hogy ez még eddig senkinek se jutott eszébe! Nem is értem miért használ az orvostudomány retrovírus-, integráz-, proteáz- inhibitorokat a HIV ellen. Mikor ott a C-vitamin.

"A 20. században a gyógyszeripart azzal a céllal alakították ki és szervezték meg, hogy ellenőrzést gyakoroljon a világ egészségügyi ellátó rendszerei fölött, s ennek révén következetesen szabadalmaztatott, és ezért nyereséget ígérő szintetikus gyógyszerekkel helyettesítette a természetes, nem szabadalmaztatható gyógymódokat."

"Bármilyen betegség megelőzése, vagy felszámolása jelentősen csökkenti, vagy akár teljes egészében meg is szünteti a gyógyszerek piacát. Ezért a gyógyszeripari vállalatok következetesen dolgoznak a betegségek megelőzése és felszámolása ellen."

Ja, így már értem.

Arra is kitér a könyv, hogy a vitaminokat nem lehet túladagolni, az is csak egy orvosi hazugság:

"Állítólag: A zsírban oldódó vitaminok veszélyesek lehetnek, mert felhalmozódva mérgezést okozhatnak. Ez is jó trükk. Hihetőnek tűnik. Ügyes propagandafogás. Még az orvosok többsége is őszintén hiszi, hogy ez igaz. Ezt tanították nekik. Bizonyítékokat ugyan nem mutattak, de tanagyag volt. (...) Valójában nem rendelkeznek bizonyítékokkal a nagy adagok mérgező hatásáról. (...) Aggodalomra tehát csak akkor van ok, ha nem szedünk elegendő étrend-kiegészítőt és nem kiegyensúlyozott az egyes elemek aránya."

Egész eddig úgy véltem, hogy a vitamin túladagolásra könnyű bizonyítékot találni, állatkísérletek során túladagoltak állatokat, amíg meg nem haltak, és önkéntes embereket is túladagoltak, amíg betegek nem lettek. De ez nyilvánvalóan hazugság. Volt egy Xavier Mertz nevű sarkkutató, aki A-vitamin túladagolásba halt bele, mert megette az egyik szánhúzókutyája máját. De biztos csak skorbutot kapott ő is a sarkvidéki hidegben.

Dr. Lenkei elmondása szerint orvosként tanult, és tevékenykedett, ám kiábrándult az orvostudományból. A könyvet olvasva nekem megfordult a fejemben, hogy már jó sokat felejtett a tanulmányai óta, de ez korántsem baj, mert az orvosokról úgyis tudjuk, hogy orv dolgokat művelnek, Lenkei igazából jó útra tért:

"Az egyik legkártékonyabb hatás, amit sikerült kiváltani az, hogy maguk az orvosok is elfogadják, hogy léteznek meg nem gyógyítható, "csak kezelhető", "csak egyensúlyban tartható", egész életet át kezelendő betegségek. Ilyenek például a cukorbetegség, magas vérnyomás, érelmeszesedés és sok más krónikus betegség. A gyógyszeriparnak sikerült elfogadtatnia, és az orvostudománynak sikerült elfogadnia olyan kategóriát, amit egyetlen más szakmától sem fogadnánk el. "Nem lehet megoldani""

Itt nyilván már elfelejtette, hogy többféle cukorbetegség létezik, az egyes és kettes típusú cukorbetegségek között vannak különbségek. Az egyes típusú cukorbetegségnél ott elpusztulnak a hasnyálmirigy bizonyos sejtjei, ezért az nem termel inzulint, a betegnek saját magának kell pótolnia. De vitaminokkal ez is biztos gyógyítható lenne, azok még az inzulint is helyettesítik, meg a hasnyálmirigyet is regenerálják.

Sokmindenről felvilágosítja a Cenzúrázott egészség az orvostudományban járatlan olvasót, de mégis, mit kezdjünk a kapott tudással? Szerencsére Dr. Lenkei van olyan jó fej, és felkínálja nekünk a megoldást: neki saját vitamin, és egyéb táplálékkiegészítő értékesítésével foglalkozó üzletlánca van, ahonnan potom pénzért beszerezhetjük a mindent gyógyító vitaminokat, a könyvet is meg lehet vásárolni ezekben a boltokban. A Cenzúrázott egészség végén is van egy hirdetés, ami vitamin vásárlásra buzdít Dr. Lenkei üzletéből. Így nem kell hát sokat gondolkodnunk, hogy miképpen óvjuk meg egészségünket, a könyv tudatos ügyféllé változtat bennünket. Fogtam magam én is, felvettem Dr. Lenkeivel a kapcsolatot, üzletet kötöttünk, és már nálam is meg lehet az életmentő vitaminokat vásárolni.
Ne habozzanak hát, kedves olvasóim, vásároljanak sok vitamint, meg tényfeltáró könyveket, így támogatják a tudományt is, Dr. Lenkei ugyanis egy valódi tudós azaz szcientológus.

 

 

Melyik harcművészet a leghatékonyabb?

Félsz hazamenni a sötétben? Szórakozóhelyen belédkötnek? Bántanak az osztálytársaid? Ha a válaszod ezekre a kérdésekre igen, akkor ideje harcművészetet tanulnod. Igen ám, de ilyenkor felmerül a kérdés, hogy melyiket? Elmondom neked. Én fekete öves vagyok klasszikus jiu-jitsuból, szóval értek hozzá. Valamiféle utcai önvédelmi harcművészetet kell választanod, olyat, mint a krav-maga, pencak-silat, kali. A küzdősport azért nem a legjobb választás, mert a küzdősportban vannak szabályok. Az utcán pedig nincsenek! A másik hátránya a küzdősportoknak az, hogy azok rákoncentrálnak egy harcnemre, például a boxban csak ütni kell, és nem tanítanak meg olyanokra, mint fegyverek kivédése, pisztoly, gépfegyver elvétele a támadótól, szamurájkard elhárítása, több támadó hatástalanítása. A küzdősportok másrészt pedig rengeteg hatástalan fogást tanítanak, pedig egyszerűbb illegális technikákkal elintézni a támadót, herén rúgással, szem, torok kaparásával.

 

Ha összeeresztenénk egy profi boxolót egy profi krav-magással, akkor a krav-magás nyerne, mert olyan technikákat alkalmazna, amit a boxoló nem tanult kivédeni, és a boxolónak eszébe se jutna. Engem, mint egy profi jiu-jitsu mestert, ha egy profi boxoló meg akarna ütni, akkor én elkapnám a karját, és hátracsavarnám. Hiába tiszta izom valaki, az ízületei neki is sérülékenyek. A boxolók azok csak ütik egymást, nem tanulják meg, hogy kell kicsavarni a másik ember kezét, ezért védekezni se tudnak ellene.

Én mindig is tudtam, hogy a küzdősportok nem elég hatékonyak, ezért sose küzdősportoltam, ki se próbáltam élesben a technikáimat, mert tudom, hogy működnek. Az én technikáim több  ezer éves japán hagyományokból erednek, jobbak, mint a box, mert az csak néhány száz éves sport. 

De miért is van szükség a harcművészetekre?

Ha bekapcsoljuk a tévét, akkor láthatjuk, hogy a hírekben gyakran számolnak be rablásokról, lövöldözésekről, terrortámadásokról. Ha tanulnának az emberek harcművészetet, akkor simán meg tudnák magukat védeni. A másik ok az, amiért a jövőben nagyobb szükség lesz a harcművészetekre, hogy Európába egyre több harmadik világbeli bevándorló érkezik, és sokan közülük muszlim radikálisok. Félre ne értsetek! Én híve vagyok a bevándorlásnak! Az öregedő Európai népességnek szüksége van a fiatal munkaerőre, másrészt a bevándorlók nagyon magasan képzettek, bolondok lennénk nem hasznosítani a bevándorlás nyújtotta előnyöket! A bevándorlók között nagyon sok az agysebész, űrkutató, informatikus, orvos, Európa gazdasága iszonyat nagyot tudna profitálni a bevándorlásból! Elkél még ide néhány millió muszlim, hogy a kontinens egészséges diverzitása fennmaradjon.

Ám minden jóban van valami rossz, el kell ismernünk, hogy a muszlimok között nagyon sok a terrorista, radikális. Aki nem feltételezné róluk, gondoljon csak a százötven halálos áldozatot követelő párizsi terrortámadásra, a kölni tömeges nemi erőszakra, a belgiumi robbantásokra, a londoni késes támadásokra, a nizzai kamionos merényletre, a németországi baltás támadásra, és a szintén ottani robbantásos öngyilkos merényletre. Ez így soknak tűnik egyszerre, de ilyeneket európaiak is szoktak csinálni, csak jusson eszünkbe az IRA, az ETA, és Breivik. A terrorizmusnak amúgy vannak gazdasági előnyei, amikre senki nem gondolt eddig. A robbantások miatt sok robbanószer alapanyag fogy, a lövöldözésekhez kell lőszer, meg lőpor, így a terroristák sokat vásárolnak, ez felpörgeti a gazdaságot. Másrészt a terrorizmus sok új munkahelyet teremt, nagy szükség van több rendőrre, terrorelhárítóra, mentősökre, sürgősségi ellátó személyekre. Orbán Viktor pedig kerítést épít az országunk köré, hogy mindezektől az előnyöktől megfosszon minket, igazából azért kéne egy nagy kerítést építeni Európa köré, hogy az ittlévő muszlimok ne tudjanak visszamenni, és megmaradjanak nekünk.

Szóval a jövőben ezért van szükség önvédelemre, mert lehetséges, hogy napi szinten kell majd küzdenünk az életünkért, a környékből, ahol élünk, előfordulhat hogy egy no-go zóna lesz.

Ha küzdősportra tudunk csak menni, milyet válasszunk?

Előfordulhat, hogy a településen, ahol lakunk, nincs önvédelmi oktatás, csak küzdősport. Ebben az esetben kénytelenek leszünk küzdősportra járni, de végül is ez nem akkora baj. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy melyik küzdősport a leghatékonyabb. Én a takewandót ajánlom, mert abban a sportban megtanítanak a pörgőrúgásra, ami egy nagyon hasznos technika, a filmekben jól működik. Ha egy takewandóst összeeresztenénk egy thai-boxossal, akkor a takewandós nyerne, mert lerúgná a thaios fejét egy pörgőrúgással.

Amit nem érdemes választani, az a birkózás, dzsúdó, brazil jiu-jitsu. Szoktam néha a tévében nézni ezeket, és mindig jót röhögök rajtuk. Úgy fogdossák egymást, mint a melegek, ezt nevezik harcművészetnek? Ha egy díjbírkózó megtámadna engem, és elkezdene így taperolni, akkor én biztos, hogy megfejelném!
A brazil jiu-jitsuban pedig nagyon sok a földharc, hát elmondom, az is értéktelen. Az utcai harcban egy másodperced van, hogy felállj a földről, mert különben véged! Persze, hogy ha valakinek ez a kedvenc sportja, csinálja, én nem bánom, tőlem pingpongozhattok is, de akkor ne csodálkozzatok, ha elvernek titeket!

Egy szó, mint száz, ha valaki meg akarja védeni magát, az nyugodtan keressen fel engem, én megtanítom!

A class FM boring showjában leadott műsorom

Mostanában minden második hétben műsort adok a Class FM reggeli boring showjában, Sebestyén Balázzsal. Ebből olvashattok egy kis leírást:

Balázs show:  Olyan vendégünk lesz, aki már évekkel ezelőtt volt nálunk, biognóm tanácsokat fog osztogatni nekünk. Ő nem más, mint Antal Pali, biognóm hatóanyag elemző. Mi férfiak nagyon büdösek vagyunk, ezért mindenféle kozmetikumot kell használnunk, hogy ne legyünk azok. Az emberekben kialakul egy bizonyos ősbizalom a termékek iránt, mindenki csak bemegy a boltba, és csak levesz egy kozmetikai szert a polcról, anélkül, hogy megnézné, hogy van-e rajta biohazard jelzés. Azért, hogy ezt letisztázzuk, meghívtuk a világ legjobb biognómusát, itt a műsorban Antal Pali, jó reggelt Pali, helló, jó reggelt, helló!

Antal Pali: Jó reggelt!

Balázs show: Ma, hogy leszűkítsük a kozmetikai szerek széles témáját, egy olyan témát választottunk, ami mindenkit érint, a dezodorokról lesz szó. Mert fürdés helyett ugye azt használjuk. Meg lehet gátolni vele az izzadást.

Antal Pali: És ez az én bajom.

Balázs show: Az, hogy használják?

Antal Pali: Nem, az hogy gátolni akarják az izzadást. Gátolni, és nem szabályozni. A drága jó nagymamám azt mondta, amikor a tanár panaszkodott, hogy büdös vagyok, hogy "nem szagolgatni kell, hanem tanítani" Az izzadás az ugyanis jó dolog. A kiválasztó szervrendszerhez hasonlóan az izzadás azért van, hogy a szervezet kitaszítsa a méreganyagokat. A vese meg a máj az meg csak dísznek van. De van az izzadásnak egy olyan hátulütője, hogy büdösek leszünk tőle. Ugyanis van a bőrünkön egy baktériumflóra, ami anyagcseréjekor büdös anyagokat termel.

Balázs show: Tehát ha nincs baktérium, akkor nem vagyunk büdösek

Antal Pali: Ha nincs a baktériumoknak ez az anyagcseréje, akkor nem vagyunk büdösek. De büdösek lehetünk még attól is, ha belül valami nem úgy zajlik, mondjuk bekakáltunk. Én már messziről a tömegből kiszagolom, hogy ha valaki bekakált.

Balázs show: Neked ilyen parfümér orrod van?

Antal Pali: Nincs, de 25 év tapasztalat alatt eleget szagolgattam embereket, megmondom, hogy ha valaki bekakált. És az emberek helytelenül mérgező dezodorokkal akarják elnyomni a szarszagot.

Balázs show: Jó, de senki se azért használ dezodorokat, hogy ne izzadjanak, meg ne szarjanak be, hanem azért, hogy ne legyenek büdösek.

Antal Pali: Az izzadás amúgy természetes módon megelőzhető. Gondoljunk bele, van olyan, aki látott már kutyát izzadni? Nem! A kutyák ugyanis nem izzadnak, a nyelvüket lógatják, úgy hűtik le magukat. Ezért a kutyáknak nincs szükségük dezodorra, mert nem büdösek az izzadság miatt. Mi is tanulhatunk tőlük, a természet mindig jó tanácsokat ad, ha melegünk van, lógassuk a nyelvünket, és csaholjunk, így mi se fogunk izzadni.

Balázs show: És mi a dezodorokkal a legnagyobb baj? Miért ne használjuk?

Antal Pali: A legtöbb dezodorral az a baj, hogy egy plutóniumvegyületet tartalmaznak, ami blokkolja a verejtékmirigyek működését. Ezért lehetséges az, hogy most már 72 órás dezodorokat lehet kapni. A dezodorokkal a hónaljunkat fújjuk be leginkább. A hónalj az egy speciális terület, ami direkt arra van, hogy a nehézfémeket, és vegyianyagokat kiürítse. Ha én tíz éven keresztül minden nap leblokkolom a hónaljam csakráit, akkor ezek a méreganyagok nem tudnak kiürülni.  De gondoljunk csak bele, mi lehet azokkal a méreganyagokkal, amit nem tud a szervezet kiválasztani? Felhalmozódnak a legközelebbi zsírszövetben. És ha logikusan belegondolunk, akkor kitaláljuk, hogy melyik a hónaljunkhoz eső legközelebbi zsírszövet.

Balázs show: A hónalj!

Antal Pali: Nem, a mell. A mell zsírszövetjében található méreganyagok például mellrákot képesek okozni, és ezért a patológusok mostanában rengeteg mellrákos egyén mellében találtak olyan méreganyagokat, mint a kriptonit, amiről nem is tudják, hogy hogy került oda. Hát így kerül oda, hogy leblokkoljuk az izzadást.

Balázs show: És mégis hogyan kerüljük ki ezeket a méreganyagokat, ha vásárolunk? A csomagoláson nem tudnak csalni. Én például nem veszek olyan dezodort, amire az van ráírva, hogy plutóniumot tartalmaz. Vagy van trükközés?

Antal Pali: Őőőőőőő, trükközgetnek az elnevezéssel. A kozmetikai szereknek egy teljesen más nevezékrendszerük van, amit egy átlagember be se tud azonosítani. Mondok egy példát. Amit mi úgy ismerünk, hogy víz, az kozmetikai szereken gyakran úgy szerepel megtévesztésként, hogy aqua. Hogy véletlenül se ismerd meg! Ugyanis amikor az 1965-ös nagy árvíz volt, akkor az emberek elkezdtek ódzkodni a víz használatától. De ha utánanézünk, láthatjuk, hogy a gyártók továbbra is használnak vizet a kozmetikai termékekben.

Balázs show: Akkor elég csak annyit csinálnunk, hogy olyant veszünk, amire rá van írva, hogy aqua-free, onnantól kezdve...

Antal Pali: Onnantól kezdve lehet még benne triklozán, propilén-glikol. A propilén-glikolról azt kell még tudni, hogy fagyállóban használják, halálos méreg, ha cégeket csuknak le, mert fagyállót tesznek az élelmiszerekbe, akkor mit keres a kozmetikumokban?

Balázs show: De a fagyálló az az etilén-glikol, nem a propilén glikol! És az etilén-glikol azért mérgező mert oxálsavvá metabolizálódik a májban, a propilén-glikol pedig azért nem mérgező, mert tejsavvá, és piroszöllősavvá metabolizálódik a májban. Tehát a kettő nem ugyanaz, a propilén-glikol nem az ablakmosókban használt fagyálló!

Antal Pali: Hát most nekem tök kínai amit mondasz. Glikol-glkikol nem mindegy? Mindegyik fagyálló.

Balázs show: Akkor nem adunk alternatív megoldást?

Antal Pali: De adunk! Az én webshopomban rengeteg természetes hatóanyagból készült izzadásgátlót lehet venni, nem tartalmaznak plutóniumot. Egyik kedvenc termékem a kisebbségi dezodor, amit cigányoknak fejlesztettem ki, hogy ne legyenek büdösek ők se. Azt hiszem erre ugrani fognak.

Balázs show: Végzettséged micsoda Pali?

Antal Pali: Négy általánost végeztem, mert mindig megbuktam környezetből az alsóban. Aztán partizánmód hallgattam az összes egyetemet, így lettem biognómus.

Balázs show: Ezt mindig is tudtam rólad, erre voltam kíváncsi. Hallottam indítottál egy blogot, ami elég sikeres lett.

Antal Pali: Testépítésről írt cikkemet már 596-an lájkolták. De az olvasottság még nem jelent semmit. Ha tennék fel magamról meztelen képeket, azt több tízezren lájkolnák, mert elég szexi vagyok. De én a minőségre törekszem, nem a testemmel akarom növelni a nézettségemet.

Balázs show: Nagyon helyes! És mit reggeliztél ma Pali?

Antal Pali: Az uram megkínált egy kis fehérjeturmixxal, aztán ettem egy kis csicseriborsót csicsókával, és fogjátok be a fületeket: patkány-olajat!

Balázs show: Hejj, ez az! Szeretünk Pali! Puszi neked! Viszlát két hét múlva!

 

 

 

 

 

 

A pszichológia, és a pszichiátria szükségtelenségéről

A mai felgyorsult, stresszes világunkban gyakran előfordul, hogy depressziósok, pánikbetegek leszünk, lelki betegségeink támadnak. Ilyenkor sokan pszichológushoz, pszichiáterhez fordulnak, hogy megoldást találjanak vélt problémáikra. Ám előfordulhat, hogy a modern, ám négy fal között élő, korlátolt tudomány szakembere úgy ítéli meg, hogy a hozzá forduló személy veszélyt jelenthet a társadalomra, és úgy véli, hogy a legjobb az ilyen embert elzárva tartani. Ilyen esetekben a pszichoterápia alatt a pszichológus behív két tagbaszakadt betegápolót, az illetőt kényszerzubbonyba teszik, mesterséges gyógyszerekkel leszedálják, elviszik egy elmegyógyintézetbe, ott gondnokság alá helyezik, beteszik egy gumiszobába, és majd kísérleteket végeznek rajta. A mai tudomány elfordult a természettől, és a mentális-lelki betegségeket kegyetlen módszerekkel próbálják gyógyítani. Lobotómia, elektrosokk, hőterápia, vízterápia, gyógyszerezés, vajon ki akar ilyet magának? Persze nem minden esetben fordul elő ez, hogy a pszichológus veszélyesnek ítél meg egy beteget, de akkor is, a terápia csak arra jó, hogy a "szakember" pénzt húzzon le a hozzá forduló betegtől. Igazából a lelki problémákat nagyon könnyű gyógyítani. Egy jó beszélgetés a családdal, egy kiadós séta egy napsütötte mezőn, egy nagy nevetés garantáltan meggyógyít mindenféle lelki nyavalyát, semmi szükség tehát pszichológusra.

Honnan ered az egész pszichológia?

Az ősidőkben, a természethez közel álló ember tudta, hogy hogyan gyógyítsa a lelki betegségeket, a másként gondolkodó embereket be tudták integrálni a társadalomba. Sámánok, jósok lettek a hallucináló embertársainkból.
Ám az ember elfordult a természettől, és szintetikus gyógyszereket, mesterséges szereken alapuló gyógymódokat kezdett alkalmazni az élet minden területén. Ekkor megjelent egy Sigmund Freud nevű orvos, aki kitalálta, hogy azért lelki betegek az emberek, mert kisgyerek korukban szexuálisan elnyomták őket, igazából minden kisgyerek szexuálisan vonzódik a szülőjéhez. Nevetséges nézetek, ez a Freud csak rá akarta erőltetni a saját beteg fantáziáit másokra. A pszichológia csak egy áltudomány.

Milyen lelki betegségek léteznek?

Depresszió, borderline szindróma: Az ilyennek titulált emberek gyakran gondolnak öngyilkosságra, sokszor szomorúak. Az igazság az, hogy csak el vannak kényeztetve, régen nem volt Iphone, meg Playstation, mégse akartak öngyilkosok lenni az emberek. Ha van ilyen ismerősünk, akkor ne törődjünk vele, csak szimulál. Persze, az orvostudomány azzal jön, hogy ezek igazából testi betegségek is, az agy neurotranszmitterjeinek, a dopaminnak, szerotoninnak, noradrenalinnak zavarai okozzák, de kérem, az agy nem olyan szerv, mint a láb, hogy levágjuk, és nem lehet vele járni többet, mindenki be tudja szabályozni a saját gondolatait.

paranoia: Sokan úgy gondolják, hogy az üldözési mánia kényszerképzeteken alapul, ám ez nem igaz. Vegyük mondjuk az én példámat. Rólam köztudott, hogy oltásellenző, gyógyszerellenes tevékenységet végzek. Emiatt a gyógyszeripar igen durván rámszállt. Rendszeresen követnek az utcán, megfigyelnek az otthonomban a számítógépemen keresztül, ügynököket állítanak rám. Gyakran előfordul, hogy az emberek kinevetnek, amikor az utcán megyek, beszélgetnek a hátam mögött, ezek mind a gyógyszeripar beépített bérencei. Volt olyan, hogy az utcán láttam egymás után három piros autót, azokat is az én követésemre állították rám. Egyértelmű jeleket látok arra, hogy a gyógyszermaffia üldöz engem. Ma reggel például a zöldségesboltban a pénztároscsaj elejtette a visszajárót, alig bírtam összeszedni a földről, ezt azért csinálta, mert lefizették, hogy engem bosszantson. Már azt is tudom, hogy lehallgató és nyomkövető készülékeket telepítettek a bőröm alá, érzem, hogy viszket. Ezeket, amikor elmondom másoknak, kinevetnek, üldözési mániásnak neveznek, de közben ez mind igaz, csak más emberek tapasztalatlanok, nem veszik észre a jeleket, de később majd be fogják látni ők is, hogy igazam van.

Skizofrénia: A skizofrének csak olyan emberek, akik másképp látják a világot, ám a modern orvostudomány elképzeléseibe ez nem fér bele, ezért megkülönböztetik őket. Én például nem vagyok skizofrén, de meggyanúsítottak ezzel, ugyanis született biognómusként én közeli kapcsolatot ápolok a szellemvilággal. Rendszeresen kommunikálok szellemekkel, látom őket, hallom, ahogy beszélnek hozzám. Volt olyan, hogy a boltba bementem, és megnéztem egy E-számokkal dúsított ketchupot, és hallottam, hogy a szellem azt mondja nekem, hogy "ne idd meg, méreg van benne!". Innen szoktam tudni, hogy mely adalékanyagok a mérgezők. De olyan is volt, hogy egy hang arra biztatott, hogy tegyek arzént a biognóm webshopom termékeibe, de természetesen nem tettem meg. Elismerem, a szellemek azért idegesítőek tudnak lenni, van, hogy azt mondják nekem, hogy öljek meg valakit, vagy ugorjak le a háztetőről, ezek rossz szellemek. Gyakran annyira sokan beszélnek egyszerre, hogy nem tudok koncentrálni, napokig nem alszom. De van, hogy hasznukat veszem, sokszor figyelmeztetnek arra, hogy mikor vagyok megfigyelve, melyik járókelő a gyógyszeripar beépített embere.

Láthatjuk tehát, hogy a pszichológia és a pszichiátria szükségtelen. Rengeteg művész, tudós volt már mentális betegnek címezve, mégis elengedhetetlen tagjai voltak a társadalmunknak. A gyógykezelés csak elzárja a társadalomtól a kreatív embereket. Amióta például bezárt az OPNI, rengeteg alkotó elme került vissza a társadalomba. Alternatív gyógyítók, természetgyógyászok, tényfeltáró újságírók, oltásellenesek, chemtrail-hívők, már mind a magyar társadalmat gazdagítják! Sajnos olyan hírek járnak, hogy újra lesz OPNI, ezért jómagam, és rengeteg vásárlómmal, hívemmel bekerülhetek oda.

A védőoltások ártalmas hatásairól

Az emberiség évmilliókon keresztül elvolt védőoltások, és gyógyszerek nélkül. Sikeresen meghódítottuk az egész Földet, a legintelligensebb fajjá váltunk, nem kellett hozzá semmiféle vakcina. Hésziodosz görög történetíró a Munkák és napok című írásában arról ír, hogy az Aranykorban nem voltak betegségek. A Biblia arról számol be, hogy az emberek régen évszázadokig eléltek, Matuzsálem, Noé nagyapja például 969 évig élt. A Sumér királylista szerint voltak uralkodók, akik több tízezer évig eléltek. Manapság, a modern korban pedig egy ember életkora csupán 50-110 év közé tehető. Mitől lettünk ilyen tiszavirág életűek? Mi történhetett velünk? A válasz a gyógyszermaffia, a GMO, és a szintetikus táplálék adalékanyagok térnyerésében keresendő.
Az ember immunrendszere elég erős ahhoz, hogy megküzdjön a betegségekkel. Amik nem is betegségek igazán, hanem különféle vírusok, baktériumok, egysejtűek, egy másfajta életformát képviselnek, de mi elvesztettük velük a harmóniát. Egészséges életmóddal minden betegség megelőzhető, nincs szükség tehát védőoltásra. A védőoltásoknak vannak káros mellékhatásaik, például autizmust okozhatnak. Méreganyagok is vannak a védőoltásokban, például higany. A higanyról tudjuk, hogy mérgező, hőre igen nagymértékben tágul/szűkül e tulajdonsága miatt hőmérőkben is használják, ezért, ha befecskendezik az emberbe, ott kitágíthatja az ereket, meg összeszűkítheti őket, magas vérnyomást, agyvérzést okozva ezzel.

antivaccine.jpg

Rólam mindenki tudja, hogy én allergiás vagyok minden gyógyszerre, és szintetikumra, ezért sose kaptam meg a védőoltásokat, mégis elvagyok. Van néhány gyerekem, egyiket se oltattuk be, amikor jött a támadónő, akkor mindig elbújtattam őket, meg eltereltem a támadónő figyelmét, így megmenekültek a gyógyszermaffiától, és épségben felnőttek.

A "kórokozók" hasznosságáról

Az orvostudomány rendszeresen beszámol arról, hogy milyen károkat tud okozni egy betegség, de azt eltitkolják, hogy milyen haszna lehet egy kórnak. Itt most sorra fogom venni a védőoltások által kiirtott apró lények hasznos tulajdonságait

Gyermekbénulás: A kisgyerekek igen elevenek tud lenni, és így elég sok fáradságot okozhat a szülőknek. Állandóan rohangálnak, mindent felborítanak, összetépik a könyveket, sorolhatnám. De gondoljunk bele, ha le vannak bénulva a poliovírus miatt, akkor nem képesek ilyenekre! Nem kell nekik kiságyat venni, mert úgyse tudnak sehova menni, nem kell félni, hogy belenyúlnak a konnektorba, nem hagynak rendetlenséget maguk után, mindig tudjuk, hogy merre járnak... Később, amikor nagyobbak lesznek, akkor nem szöknek el, nem maradnak ki éjszakáként, nem keverednek rossz társaságba, nem kell osztálykirándulásokra pénzt költeni... Látható, hogy a gyermekbénulás az sokkal több előnyt hordoz, mint hátrányt

TBC, Torokgyík: Attól még, hogy le van bénulva egy gyerek, még zajos lehet. A gyerekek elég hangosak tudnak lenni amúgy, állandóan sikítoznak, nevetgélnek, nem lehet tőlük nézni a Barátok köztöt. De gondoljunk bele, ha be van dagadva a torkuk, meg negyven fokos lázuk van, akkor már nem tudnak hangoskodni, egy jó kis TBC fertőzés elég nagy csöndet tud varázsolni a házba

Veszettség: Amikor a gyerekünk iskolába jár, előfordulhat, hogy a védőoltásoktól autistává vált osztálytársai állandóan bántalmazzák. Ennek elkerülése végett vigyük el a gyereket egy veszett kutyához, és haraptassuk meg vele! Ha a gyerekünk majd ott ül az iskolapadban vérben forgó szemekkel, meg fröcsögő nyállal, és mindenkire rávicsorog, akkor nem merik majd a hiperaktívok megtámadni, és a tanár se mer majd rossz jegyeket beírni az ellenőrzőbe.

Hepatitis: Amikor kimegyek az utcára, elég sok sápadt embert látok, különösen a téli hónapokban. A hepatitis vírusnak viszont egyik hatása az, hogy a bőr sárga színűvé válik. A hepatitisztől eltűnik a csúnya sápadtság, szép sárgák leszünk tőle, nem kell szoláriumba járni. Bőrszínünk emlékeztetni fog az ázsiaiakéra, ne oltassuk be magunkat hepatitis ellen!

Ebola: Az 1800-as években az orvosok úgy tartották, hogy a betegségeket a testnedvek egyensúlyának megbomlása okozza. Emiatt gyakorta alkalmazott eljárás volt az érvágás, és a piócázás. A piócák természetben előforduló élőlények, megszabadítanak minket a rossz testnedvektől. Kérdem én, ha régen bevált ez az eljárás, akkor miért nem használjuk ma is? Az ebola vírussal fertőzött ember testnyílásaiból egy idő után elkezd vér folyni, később bőrsejtjei is vért eresztenek ki, az ebola tehát elvégzi a borbélyok helyett az érvágás műveletét, egyensúlyba hozza a testnedveket, és kipárolgásokat. Az ebola vírus megszerzéséhez utazzunk el egy afrikai országba, akinek nincs erre pénze, az keressen fel egy közeli menekülttábort.

Tetanusz: A clostridium tetani baktérium húsba kerülése izomgörcsöket okoz, hatására az izmok megmerevednek. kőkemények lesznek. Hol lehetne ennek hasznát venni? Hát edzés közben! Gondoljunk bele, akkor is megfeszítjük az izmainkat, ha edzünk, a tetanuszgörcs az segít az izomépítésben azzal, hogy maximális izomkontrakciót ér el.
Másik felhasználási módja pedig az, hogy hogy segít a férfiaknál a merevedési zavarokban, ha a pénisz izmaiba bekerül ez a baktérium, akkor azok is megmerevednek. Honnan szerezzünk be tetanuszt? A clostridium tetani mindenütt megtalálható a természetben, éles fémtárgyakkal szokott az emberi testbe bekerülni. Ha izmot akarunk építeni, szúrjunk bele egy szöget az erősíteni kívánt izomba, ha merevedési problémáink vannak, szúrjuk bele a péniszünkbe.

Láthatjuk, hogy fűben-fában orvosság van, gyógynövényekhez hasonlóan léteznek tehát gyógyvírusok, és gyógybaktériumok is, ne féljünk tehát használni őket!

vaccine_junk_science.jpg

 

Patkány-olaj: Miben rejlik hatékonysága?

Nagyon sokat írtam már különböző ártalmas anyagokról, káros védőoltásokról, de még nem ajánlottam fel gyógymódokat. Nem is lennék igazi biognóm-hatóanyag elemző, ha nem lenne egy-két gyógynövény, gyógyállat a tarsolyomban. Lássunk hát egy rég elfeledett gyógyállatot, a patkányt! A patkányt (Rattus rattus) már a civilizációk kezdete óta használják a tradicionális gyógyászatban. Az ősi Egyiptomban Panaceának hívták (ami durva fordításban csodaszert jelent), Tutanhamon sírjában is találtak belőle, valamint azt is mondják, hogy Kleopátra szépségápolóként használta. Hippokratész, a híres görög orvos oly módon alkalmazta, hogy emésztési és anyagcsere zavarokkal küzdőket kezelt vele. Mohamed próféta pedig úgy nyilatkozott róla, hogy "A halálon kívül minden betegséget gyógyít."

Az ayurvéda és a hagyományos atlantiszi orvoslás szakemberei már több százezer éve ajánlják ezt az olajat számos betegségre, a cukorbetegségtől elkezdve az emésztési zavarokon át, a fenilketunorián keresztül egészen a rákig.

Az utóbbi években a modern tudomány számos tesztnek vetette alá, aminek köszönhetően tanulmányok tömkelege erősíti meg egészségre gyakorolt, jótékony hatását.

"jajj, de mekkora büdös nagy patkány!" "hozd már a lapátot, üssük le!" neveken is ismert.

Mi teszi olyan varázslatossá?

A patkány az nagyon sokféle gyógyhatású anyagokat tartalmaz, amiről még nem is hallottál. A következő esszenciális tápanyagokat tartalmazza:

 • gyógyitol
 • jóllakol
 • feltámadol
 • vas
 • acél
 • fehérje (ezzel nagyon pontosan körülírtam)
 • min-ion
 • B1-2-3-4-5-13 vitamin

Csodálatos eredmények számos téren

A patkány kiválóan gyógyítja a következő betegségeket:

 • csípőficam
 • rák
 • Dawn-szindróma
 • cisztás-fibrózis
 • ebola
 • megfázás
 • asztma

Hogyan fogyasszuk a patkány-olajat?

A patkány fogyasztható nyersen, teába keverve, mivel van egyfajta pikáns íze is. Használható kúp, és tampon formájában is.
Könnyen megtalálható napsütötte szemétdombokon, csatornákban. A patkányról a tudósok bebizonyították, hogy oxigént lélegez be, és széndioxidot lélegez ki, tehát elszívja előlünk a levegőt, és növeli az üvegházhatást, fogyasztása emiatt is ajánlott. Vigyázzunk arra, hogy olyan patkányt válasszunk, amin a tudósok még nem kísérleteztek, mert az veszélyes lehet.

Patkány-olaj mint bőrápoló

Mivel a patkány csak természetben fordul elő, nem tartalmaz szintetikus anyagokat, ezért fogyaszthatjuk akkor is, amikor már hetek óta döglött. A döglött patkány húsa tartalmazza a Clostridium botulinium nevű baktériumot, ami a botox nevű vegyületet termeli. A botoxot már régóta használják a bőrgyógyászatban ráncok eltüntetésére, tehát a döglött patkány ránctalanító hatású, az oszladozó tetemével bekenhetjük az arcunkat is, garantáltan eltünteti a ráncokat.

Inspirációul ez a cikk szolgált:
http://antalvali.com/hirek/feketekomeny-olaj-miben-rejlik-hatekonysaga.html

 

 

 

 

A GMO, és a műtrágyázás káros hatásairól

Az ipari forradalom előtt a természet tökéletes harmóniában élt önmagával. Az volt az igazi Aranykor. Nem szennyezték gyárkémények a légkört, nem járták traktorok a földeket, hogy kemikáliákkal mocskolják a környezetet. Nem volt éhezés, nem léteztek betegségek, akkoriban nem volt szükség se védőoltásra, se permetezésre, se műtrágya használatára, Földanya ellátta az emberiséget minden jóval. Ám a technika fejlődésével az ember elkezdte megbontani az univerzum harmóniáját, és ez az állapot mára már fokozottan romlik. Ott tartunk már, hogy a boltban nem lehet már semmiféle élelmiszert kapni, ami ne lenne tele mérgező vegyianyagokkal. Majdnem minden növény amit eszünk, az már nem úgy növekedett, hogy a Föld bioenergiái éltették, hanem ádáz kemikáliák keltették életre. Ebben a cikkemben bemutatom, hogy az emberiség milyen ártalmas módszereket használ arra, hogy nagyobb termelékenységet érjen el a mezőgazdaságban, elpusztítva lassan élővilágunkat.

A GMO

Isten úgy teremtette meg a növényeket, hogy génjeik tökéletes szerkezetűek legyenek. A természetben nincsenek genetikai mutációk, a növények harmonikusan kiszolgálják a növényevők igényeit, majd trágya formájában visszaadják magukat az örök körforgásnak. Ám a tudósok a cégek megbízásából, nagyobb profit reményében mindenféle kísérleteket végeznek a növényeken, és megváltoztatják azoknak génjeit, GMO-kat (Genetically Modified Organisms), tehát genetikailag módosított élőlényeket állítanak elő. Mihelyst egy tudós megbuherálja egy növény génjeit, az onnantól kezdve rákkeltővé válik, és halálos méreg lesz!
A GMO-s növényekről még tudni kell, hogy fotoszintetizálnak, oxigént, és egy glükóz nevű cukrot állítanak elő. Tudjuk ugye, hogy minden ami szintetikus az rákkeltő, meg mérgező, meg hiperaktivitást okoz, tehát a tudósok rábírják a növényeket arra, hogy természetellenesen vegyi anyagokat szintetizáljanak. Nézzük meg a növények által előállított glükóz kémiai nevét: 6-(hidroximetil)oxán-2,3,4,5-tetrol VAGY (2R,3R,4S,5R,6R)-6-(hidroximetil)
tetrahidro-2H-pirán-2,3,4,5-tetraol.
Elképesztő! A génmódosított növények ilyen kimondhatatlan nevű vegyületet állítanak elő! A glükóz ráadásul egy cukor, a cukor pedig cukorbetegséget okoz! Ne vásároljunk tehát GMO-s élelmiszereket! 
A tudósok azt mondják, hogy a GMO nem káros, azzal védekeznek, hogy a természetben is vannak mutációk, ennek köszönhető az evolúció ténye, meg baktériumok is képesek kicserélni egymással a géneket, másrészt szerintük az emberiség már a civilizáció kezdete óta GMO-zik, ugyanis a keresztezés, és a fajnemesítés is megváltoztatja egy adott élőlény génállományát. Ez azonban megtévesztés, a mutánsok azok mind rosszak, meg veszélyesek, gondoljunk csak az X-menben, meg a Resident Evilben lévő mutánsokra.

A műtrágyákról

Amikor még kisgyerek voltam, akkor a nagyapám egyszer elvitt engem a kulapusztai TSZ-be. Ott a traktorosok megmutatták nekem, hogy milyen műtrágyákat használnak; Ammónium-nitrátot, és kálium-nitrátot. Akkoriban nem sejtettem, hogy miért is rossz ez. Biognómus-hatóanyag elemző pályafutásom során utánanéztem ennek a két vegyületnek, és megtanultam, hogy ezeket a vegyületeket robbanószer gyártásra is fel lehet használni! Sőt, ezek a vegyületek már önmagukban robbanásveszélyesek! Tehát a műtrágyával kezelt gabonával könnyen előfordulhat, hogy felrobbanhat őrölés közben! A műtrágya segítségével megnövesztett gabona, és az abból készült liszt pedig szintén robbanásveszélyes, ha az ilyen lisztből készült kenyértésztát kemencébe tesszük, felrobbanthatja az egész pékséget!

Nézzük meg, milyen veszélyes anyagokat tartalmaznak a műtrágyák! Az ammónium nitrátban van ammónia, ami büdös, irritáló hatású. Tartalmaz nitrogént, ami egy mérgező gáz, búvároknál a vérbe kerülő nitrogén keszonbetegséget okoz. A nitrogén pedig megtalálható a ciánkáliban is, ugye tudjuk hol használtak még ciánkálit? Hát a második világháborúban a nácik azzal működtették a gázkamrákat! Az ammónium-nitrát tehát egy halálos méreg!

A kálium-nitrát pedig káliumot tartalmaz. Emlékszem, amikor iskolás voltam, akkor a kémiatanár elvégzett egy kísérletet, káliumot tett vízbe, ami elkezdett össze-vissza sisteregni, meg pukkant is, majdnem összecsináltam magam! Nem csoda, hogy robbanószer készülhet káliumból!

Megoldás: kerüljük a műtrágyák használatát! Ha van gyógynövénykertünk, használjunk inkább valódi, szerves trágyákat, abból még ehetünk is, mert csakis természetes anyagokból állnak.

Alternatív horoszkóp

Mindannyian hiszünk a horoszkópban. Reggelente izgatottan nyitjuk ki a napilapot, hogy megtudjuk, mi vár ma ránk. Párkapcsolatainkat aszerint alakítjuk, hogy a szívünk választottjának csillagjegye összeillik-e a mienkével. Mindannyian ismerünk bikákat, rákokat, oroszlánokat. Ám egyikünk sem hallott olyat, hogy valaki Göncölszekér, Orion, vagy Tábla-hegy lenne. Pedig ilyen csillagképek is vannak ám! Mi lehet ennek az oka? Az igazság az, hogy a nagy horoszkópgyártó cégek, mint a Bien.hu, az Astronet.hu, és az Nlcafé el akarják titkolni előlünk a többi csillagjegy pozitív hatásait. Mára már a horoszkóp-ipar fejesei szövetséget alkottak, és kisajátították maguknak az állatövi csillagképeket, és csakis kizárólag azoknak a hatásáról számolnak be. Az is titokban van tartva, hogy a Rák csillagképben születettek sokkal nagyobb eséllyel kapnak rákot.

De mi is az az Állatöv, és miért azt használjuk?

A Föld bolygóról nézve úgy látjuk, hogy a Nap egy rögzített vonalon halad végig az égen, ezt hívjuk ekliptikának. A Nap egy év alatt tesz meg egy teljes kört az égen, ez idő alatt érinti a horoszkópokban használt csillagképeket. Az ekliptikától kb. harminc fokra alul, és felül lévő sávot hívjuk Állatövnek, más néven Zodikákusnak. Ám az ekliptika érinti a Skorpió és a Nyilas csillagkép között található Kígyótartó csillagképet is, mégsem használjuk a horoszkópokban! Újabb bizonyíték arra, hogy a horoszkóp-maffia eltitkol előttünk bizonyos hatásokat! Az a kérdés is felmerült bennem, hogy attól még, hogy a mi perspektívából nézve a nap áthalad bizonyos csillagképeken, miért kéne diszkriminálni a többi csillagképet? Nekik is van hatásuk! Például amikor a Sas-csillagkép együtt állt a Mikroszkóppal, akkor Sas József lett a Mikroszkóp színpad igazgatója.

A bolygók hatásairól

Horoszkópunk olvasása közben találkozhatunk olyannal, hogy "Nap május elején az ég tetején jár, két másik bolygóval együtt" vagy "a Mars a Nyilas jegyében látható". Ez is azért van, mert a mi szemszögünkből nézve úgy látjuk, hogy a Naprendszer bolygói, és a Hold is az állatövi csillagképekben járnak. Igazat szólva nem csak a bolygók, hanem a műholdak is be szoktak lépni a csillagképekbe. Ha sötétedés után az égre nézünk, láthatjuk, hogy olykor-olykor műholdak cikáznak át az égen, úgy néznek ki, mintha nagy sebességű csillagok lennének. Érdekes módon mégsem olvasunk olyat a horoszkópokban, hogy "ma este az Iridium 45-ös műhold a bika jegyébe lép". Ez azért van, mert a műholdgyártó cégek lefizették a horoszkópgyártó társaságokat, hogy ne tudódjanak ki az egyes műholdak ártalmas asztrológiai hatásai.

Mi a megoldás?

Úgy döntöttem, hogy szembeszegülök a horoszkóp-lobbival, és megalkotom a saját horoszkópomat. Így végre szembesülhetünk az eltitkolt csillagképek mágikus erejével is. Lássuk hát!

Nagy Kutya (Április 1.- április 30.)
Az Ön fajtáját gyakran megtalálhatjuk a tőzsdéken, és különböző bűnszövetkezetekben. Vigyázzon ám, ha ilyen életmódot folytat, könnyen a víz alatt találhatja magát, betonpapuccsal a lábán!

Páva (Szeptember 32.- szeptember 31.)
Önt barátai úgy ismerik, mint aki férfi létére szereti sminkelni magát, haja úgy van zselézve, mint a partvis, drága ruhákat hord... Nézzen már magára! Ön olyan, mint egy kis buzi! Legyen férfi! Magának igazán jót tenne, ha visszaállítanák a sorkatonaságot.

Kaméleon (December mínusz 5. - December 0.)
Nehezen kiismerhető a környezete számára. Gyakran különböző színt mutat másoknak, néha azonban csak úgy beleolvad a környezetébe, észre se lehet venni. Szívesen öltögeti a nyelvét a távoli lehetőségek felé. 


Ökörhajcsár (Január 8. - Január 9.)
Ön egy vezéregyéniség. Alkalmazottai azonban gyakran panaszkodnak önre, hogy nem veszi őket emberszámba, gyakran durván bánik velük. Vegyen vissza! Lazuljon! Menjen el nyaralni!

Szextáns (Február 14. - Február 15.)
Ön egy igazi lepedőakrobata. Halmozza az élvezeteket, gyakran váltogatja partnereit, újabb, és újabb párkapcsolatokba lovalja be magát. Ám ha nem vigyáz, könnyen elkaphat egy nemi betegséget! Ha ez megtörténik önnel, keressen fel engem, én meggyógyítom!

Nyúl (október 5. - szeptember 5.)
Nem egy vállalkozó típus. Elfut minden kihívás elől, mihelyst egy lehetőséget lát, inkább megfutamodik, és elbújik a legközelebbi bokorban. Szedje össze magát! Bátraké a szerencse! Ma este az ERBS műhold behatol a csillagjegyébe, ez jót jelent, használja ki!

Távcső (február 3. - február 31.)
Maga állandóan csak a távoli lehetőségeket szemléli, ám egyáltalán nem néz a lába elé, nem törődik a közeli barátaival. Javaslok önnek egy szemléletváltást!


Oltár (március 15. - október 23.)
Narcisztikus típus. Elvárja, hogy
mindenki állandóan körülrajongja. Egoista, azt is szívesen venné, ha áldozatokat hoznának önért. Ám tudja meg, a világ nem csak maga körül forog!

Aranyhal (Július 5. - Július 5.)
Ön egy főnyeremény! Mindenki csak önt szeretné kifogni magának! Ám ez azzal jár, hogy kényszerű helyzetbe kerül. Ilyenkor nem tehet mást, csak annyit, hogy mások kívánságait teljesíti. Vigyázzon, hogy kikkel lép kapcsolatba!

 

 

A rák kialakulása, és gyógymódjai

Már az ókori egyiptomiak, és a görögök is ismerték az emberiség egyik leghalálosabb betegségét, a rákot. Hippokratész, akit az orvostudomány atyjaként ismerünk, úgy gondolta, hogy a rák mögött a négy testnedv egyikének, a fekete epe felszaporodása állhat. A gyógyítás szerinte is csak csonkolással, kivágással lehetséges, bár emellett javasolta a mézes, a gyantás és a gyógynövényes kúrákat is. Maga az elnevezés is tőle származik, a jóindulatú daganatot onkosznak, azaz duzzanatnak hívta, míg a rosszindulatút karcinosznak, azaz ráknak nevezte. Nagyon fontos lesz megemlítenem a cikkeimben az ókorban élt orvosok gyógymódjait, mert akkoriban az orvostudomány sokkal fejlettebb volt, mint ma, mert nem használtak szintetikus szereket a gyógyításhoz, ellenben a mai sarlatánokkal. Másik ok, hogy régi dolgokra hivatkozom, az, hogy így jobban el tudom adni a termékeimet, mert régen minden jobb volt.

Mi a rák, és mi okozza?

Azt az állapotot nevezzük ráknak, amikor egy bizonyos testi sejt olyan mértékben kezd el osztódni, és szorzódni, hogy veszélyezteti annak a szervnek a működését, ahol megtörténik a korlátlan sejtosztódás. Többféle oka is lehet a ráknak. Az egyik ok a stressz. A mai felgyorsult, és sok idegeskedéssel járó világunk kedvez a stresszes állapotoknak. A stressz hatására az agy elkezd negatív energiahullámokat kibocsátani, és néhány sejt emiatt veszélyben érzi magát, és, hogy saját túlélésüket biztosítsák, elkezdenek túlzott mértékben szaporodni, daganatokat képezve. A másik ok pedig az, hogy a nagyvállalatok, meg a gyógyszermaffia, meg a Chemtrail, meg a HAARP túl sok szintetikus vegyszerrel, meg GMO-val etetnek minket, a szintetikus szerek pedig rosszak, ugye tudjuk. A harmadik ok egy Crustacea altörzshöz tartozó génkezelt parazita.

Milyen fajtái vannak a ráknak?

Leukémia: Már a nevében is benne van, hogy "kémia". A kémiai szerek okozzák.
Limfóma: Az valami olyasmi lehet, mint a nimfománia
Tarisznyarák: Ma már kevésbé jellemző ez a betegség, mert az emberek nem hordanak tarisznyát. Régen a vándorlegények tarisznyáját támadta meg ez a rákfajta, átterjedt a tarisznyában található hamuban sült pogácsára is.


Remeterák: Társadalomtól elvonultan élő, aszketikus embereket támad meg ez a rákfajta. Megelőzés: ne üljünk állandóan otthon, járjunk el rendezvényekre, társaságokba!Folyami rák: Tudósok megfigyelték, hogy a folyami rák lárvák vizekben kelnek ki, tehát a víz bizonyítottan rákkeltő hatású. Kerüljük a vizeket!


Kacsalábú rák: Lúdtalpas embereket támad meg ez a rákfajta, megelőzéséhez viseljünk ortopéd cipőbetétet.

Kecskerák, ászkarák: Emberre nem veszélyesek, állatorvosok foglalkoznak velük
Felsőbbrendű rákok: Ez a rákoknak egy osztálya, szélsőjobboldali nézeteket valló, fasisztoid embereket támadnak meg, megelőzéshez olvassunk HVG-t, kerüljük a gárdistagyűléseket, Horthy szoboravatásokat.

Mi a gyógymód?

Az orvostudomány azt hazudja, hogy a ráknak nincs ellenszere, ez azonban hazugság, én feltaláltam az ellenszerét, meglátunk egyet, tapossuk el! Könnyen felismerjük a rákot nagy ollóiról, meg az oldalazó mozgásáról. Ha a rák megfertőzött minket, akkor se menjünk orvoshoz, mert azok úgyis csak kemoterápiára vinnének minket, helyette inkább minden rákos keressen fel engem, én eddig az összes rákos betegemet kigyógyítottam, pedig az orvosok már meghalni küldték őket hozzám.

 

 

süti beállítások módosítása